Fostul primar al Ploieştiului, adus la DNA pentru confruntare cu denunțătorul

Ultima actualizare:

    Iulian Bădescu este arestat preventiv din 8 martie
Iulian Bădescu este arestat preventiv din 8 martie

Fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, care a demisionat din funcţie luna aceasta, a fost adus, azi, din arest, la DNA Ploieşti. Aici este programată o confruntare cu denunţătorul său, patronul Clubului de fotbal Petrolul Daniel Capră, arestat şi el.

Primul adus a fost omul de afaceri, arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro, anunță Mediafax.

Ulterior, a sosit şi fostul primar al municipiului Ploieşti, aflat şi el în arest preventiv pentru luare de mită şi abuz în serviciu într-un dosar în care denunţător este Daniel Capră.

La intrarea în sediul DNA Ploieşti fostul edil a spus că el crede că a fost adus pentru o confruntare cu denunţătorul său. De altfel, această confruntare fusese programată săptămâna trecută, când atât Iulian Bădescu, cât şi Daniel Capră au fost scoşi din arest şi aduşi la DNA Ploieşti, însă confruntarea nu a mai avut loc întrucât apărătorii lui Bădescu nu studiaseră dosarul.

Daniel Capră este denunţător în dosarul de corupţie al lui Iulian Bădescu, iar fratele său Capră, Nicolae, şi concubina acestuia sunt martori.

În 3 martie, primarul Iulian Bădescu a fost reţinut de procurorii DNA, în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local.

Ulterior, el a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova.

În 10 martie, Bădescu şi-a dat demisia din funcţia de primar al Ploieştiului şi din funcţiile deţinute în PSD, renunţând şi la calitatea de membru al acestei formaţiuni politice. Iulian Bădescu era preşedintele organizaţiei municipale a PSD Ploieşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net