Fosta soţie a lui Condrea: „Era extrem de violent”

Ultima actualizare:

    Laura Georgescu
Laura Georgescu

Laura Georgescu, fosta soţie a lui Condrea, a făcut dezvăluiri incredibile despre omul de afaceri. Femeia spune că Dan Condrea a fost ofiţer SIE, era înarmat şi „sponsoriza” toate partidele politice.

„Eu consider că era agent SIE, pentru că a simţit nevoia să se înarmeze, a obţinut cu uşurinţă permisul de port-armă. SIE angajează în sistemul bancar şi în sistemul de stat, dar şi patroni. E o presupunere a mea”, a spus Laura Georgescu.

„I-am spus că vreau să fac şi eu un sistem off-shore la aceeaşi firmă la care a făcut şi el. Era prin 2007-2008, până în 2009. El mi-a dat o carte de vizită: erau acolo, la firma de intermediari, cetăţeni ruşi, maghiari, basarabeni. Atunci şi-a schimbat comportamentul, a devenit mai violent, mult mai violent. Fusese până atunci violent, dar apoi a devenit şi mai violent. Mă dădea cu capul de parchet şi de beton”, a declarat, la Antena 3, fosta nevastă a omului de afaceri.

„Dacă până atunci mă obliga să mergem în vacanţe numai în România, după aceea mergea doar în străinătate, singur. În Germania, în Portugalia, şi îşi deschidea conturi off-shore. A urmat o explozie în afaceri, cu cifre uriaşe. El dădea bani la toate partidele, la PNL, la PSD, erau toate partidele în acele fişiere ascunse pe care eu le-am găsit la o percheziţie a mea în 2008. Eu eram director general al Hexi Pharma. El ne punea viaţa în pericol cu acţiunile lui, mie şi copilului. Erau şi nume, şi sume. Am fost la Irina Cristea Buleandra, a cărei mamă era la SRI şi am predat un laptop cu informaţii, în septembrie-octombrie 2008”, a mărturisit Laura Georgescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net