Fosta şefă a mascaţilor Alina Bica, din nou arestată

Ultima actualizare:

    Alina Bica a plecat  în cătuşe de la Parchetcaptură: romaniatv.net
Alina Bica a plecat în cătuşe de la Parchetcaptură: romaniatv.net

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica şi fostul şef al ANAF Şerban Pop, acuzaţi de luare de mită şi respectiv complicitate la dare de mită, au fost arestaţi miercuri (2 septembrie) pentru 30 de zile, scrie Mediafax.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, dar cei doi au ajuns după gratii. Fosta şefă a mascaţilor a fost arestată preventiv timp de cinci luni, în alt dosar.  De data aceasta, Alina Bica este acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, iar Şerban Pop de complicitate la dare de mită.

Potrivit procurorilor, în cursul anului 2014, Şerban Pop a primit de la Horia Simu suma totală de circa 230.000 euro pentru a interveni la conducerea DIICOT ca să se soluţioneaze favorabil un dosar în care omul de afaceri era urmărit penal. 17.700 de euro ar fi ajuns la Alina Bica. Fosta şefă DIICOT mai este judecată în alte două dosare de corupţie, în care a fost arestată timp de cinci luni.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net