Fosta directoare a Liceului «Dimitrie Bolintineanu», condamnată la închisoare cu suspendare

Ultima actualizare:

    Costica Vărzaru, fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, a fost condamnată la  doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare
Costica Vărzaru, fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, a fost condamnată la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare

Fosta directoare a Liceului „Dimitrie Bolintineanu” din Capitală, Costica Vărzaru, a fost condamnată definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraudarea examenului de bacalaureat din 2013.

Instanţa a dispus ca Vărzaru să execute 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, scrie Agerpres. Pedeapsa Costicăi Vărzaru a fost redusă de Curtea de Apel Bucureşti, întrucât, în primă instanţă, fosta directoare a Liceului „Dimitrie Bolintineanu” a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare şi 100 de zile lucrate în folosul comunităţii.

Prin aceeaşi decizie, Curtea de Apel Bucureşti a achitat-o pe Elena Dumitru, secretara liceului la data faptelor.

Costica Vărzaru a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și instigare la tentativă la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Directoarea şpăgară cerea 3.000 de lei pentru un transfer

Examenul de Bac nu era singura sursă de rotunjire a veniturilor pentru fosta directoare Costica Vărzaru. Surse apropiate liceului au declarat la România tv că profesoara de chimie obişnuia să ceară bani şi pentru transferuri. "Doamna directoare avea un tarif fix pentru transferurile elevilor. Ştiu pe cineva căruia i s-au cerut 3.000 de lei", a povestit persoana sub protecţia anonimatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net