Fosta amantă nu primeşte nimic. Borcea e sărac lipit!

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea este închis din martie 2014 în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 6 ani şi patru luni în „Dosarul transferurilor”
Cristi Borcea este închis din martie 2014 în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 6 ani şi patru luni în „Dosarul transferurilor”

Ghinion teribil pentru fosta amantă a lui Cristian Borcea. După ce a refuzat oferta fostului boss dinamovist, avocata Simona Dana Voiculescu s-ar putea trezi cu o pensie de câteva sute de lei pentru fiica sa. Şi asta pentru că Borcea este sărac lipit!

Procesul pentru stabilirea pensiei de întreţinere a ajuns la final. Ieri, avocata  Simona Dana Voiculescu şi apărătorii lui Cristian Borcea (45 de ani) s-au întâlnit din nou la Judecătoria Sectorului 3, pentru a vedea exact ce venituri are fostul şef dinamovist. Dacă luna trecută fosta amantă a acestuia spera să-i controleze conturile din America şi din România, şi încercase inclusiv să afle şi ce bani câştigă Borcea în puşcărie, blonda a plecat dezamăgită de la judecătorie.

Avocata Simona Dana  Voiculescu i-a dăruit, în urmă cu opt ani, lui Borcea o fetiţă
Avocata Simona Dana Voiculescu i-a dăruit, în urmă cu opt ani, lui Borcea o fetiţă

Apărătorii lui Borcea au demonstrat nu numai că acesta nu deţine milioane de euro, ci că afaceristul nu mai are nici un sfanţ. Ei au depus la dosar veniturile din salariile pe care le-a încasat clientul lor în primele două luni ale lui 2014, înainte să ajungă după gratii. Iar, cât timp e în puşcărie, Borcea nu are cum să facă o avere. Aşa că Simona Dana Voiculescu aşteaptă acum cu sufletul la gură deciza magistraţilor. Pensia de întreţinere a micuţei sale, în vârstă de 8 ani, ar putea fi fixată la câteva sute de lei, în funcţie de salariul minim pe economie.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net