A fost carnagiu pe şosele la finalul săptămânii

Ultima actualizare:

    În urma accidentului de pe DN39, în apropiere de Mangalia, au murit o femeie de 36 de ani şi fiica ei de 9 ani
În urma accidentului de pe DN39, în apropiere de Mangalia, au murit o femeie de 36 de ani şi fiica ei de 9 ani

Viteza şi neatenţia au făcut din nou victime pe drumurile României. Cele mai cumplite evenimente rutiere au avut loc în judeţele Constanţa, Dâmboviţa şi Sibiu, iar oameni nevinovaţi au căzut pradă inconştienţei şoferilor.

O femeie de 36 de ani şi fiica acesteia în vârstă de nouă ani au murit, sâmbătă noapte, într-un accident rutier produs pe DN 39, în zona comunei constănţene 23 August. Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, ambele se aflau într-un autoturism Opel condus de un bărbat din aceeaşi localitate cu ele şi se deplasau spre Mangalia. La un moment dat, şoferul a încercat să facă un viraj la stânga, fără să se asigure şi peste marcajul longitudinal continuu. Autovehiculul a fost lovit de un autoturism Renault condus din sens opus de o femeie de 38 ani din Constanţa. În urma impactului, femeia, care ocupa locul din dreapta faţă, şi fetiţa ei, au decedat.

În 48 de ore s-au înregistrat 4 morţi

Alt accident grav s-a petrecut ieri în Dâmboviţa. O tânără de 23 de ani, însărcinată, a murit, iar băieţelul acesteia, în vârstă de doi ani, este în stare gravă după ce au fost loviţi de o maşină. Tragedia s-a petrecut în localitatea Butoiu de Jos, iar potrivit poliţiştilor cei doi ar fi traversat strada neregulamentar. Minorul a fost adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti şi transportat la Spitalul Floreasca unde a murit pe masa de operaţie în timp ce medicii încercau în zadar să îi oprească hemoragia abdominală.Tot ieri, pe DN 1, în localitatea sibiană Apoldu de Sus, patru persoane au fost rănite dintre care două grav, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. “O doamnă în vârstă de 36 de ani este în stare deosebit de gravă. În prezent este la reanimare, are o fractură cu înfundare la nivelul calotei craniene. O altă femeie are fracturi la membre şi o contuzie toracică. Ambele se aflau împreună cu o minoră în aceeaşi maşină”, a declarat corespondentului Mediafax Constantin Roşca medicul-şef al UPU Sibiu. Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului e şoferul român al unui autoturism de teren înmatriculat în Spania care a lovit două maşini, între care una înmatriculată în Italia, în care se aflau cele trei femei.

O femeie a murit în judeţul Dâmboviţa în timp ce traversa neregulamentar
O femeie a murit în judeţul Dâmboviţa în timp ce traversa neregulamentar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net