Florin Zamfirescu, noul purtător de cuvânt al PRM

Ultima actualizare:

    Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al PRMFoto: arhivă personală
Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al PRMFoto: arhivă personală

Florin Zamfirescu a intrat în politică. Actorul de 67 de ani a considerat că este momentul propice pentru a începe o carieră politică. Nu se află pe listele niciunui partid pentru alegerile parlamentare, ci își folosește talentul oratoric în postura de purtător de cuvânt al Partidului România Mare.

Noul purtător de cuvânt al PRM a și oferit o declarație prin care și-a justificat implicarea pe scena politică românească. Totul a pornit din dorința lui Zamfirescu de a lua atitudine cu privire la "anormalitatea" în care trăim.

"Nu aş fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă şi cred că majoritatea populaţiei României stă într-o atitudine dezamăgită, aşteptând să se întâmple ceva ca să poată ieşi din amorţeală. Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanţi care stau acasă şi care nu mai doresc să facă efortul de a alege", a declarat Florin Zamfirescu, citat de Adevărul.

Partidul România Mare a fost înființat în 1991 de Corneliu Vadim Tudor, iar după moartea sa, în 2015, conducerea a fost preluată de Emil Străinu.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net