Flori Dinu ştia că dezinfectanţii erau diluaţi. Condrea a impus reţeta

Ultima actualizare:

    Flori Dinu este directorul general al Hexi PharmaFoto: tolo.ro
Flori Dinu este directorul general al Hexi PharmaFoto: tolo.ro

Flori Dinu, directorul firmei Hexi Pharma a recunoscut în faţa procurorilor, în timpul audierilor, faptul că ştia că substanţele dezinfectante vândute spitalelor erau diluate. Mai mult, ea a povestit că diluarea era făcută după o reţetă impusă direct de Dan Condrea.

Flori Dinu a fost audiată vineri la Parchet şi reţinută pentru 24 de ore. Ea va afla sâmbătă dacă este arestată pentru 30 de zile. 

Directoarea Hexi Pharma a spus procurorilor că Dan Condrea era singura persoană care lua decizii și care intervenea în procesul de fabricație. El se ocupa de calitatea produselor și de livrarea la timp către spitale, conform digi24.ro.

Directorul Hexi Pharma a recunoscut că știa că dezinfectanții sunt diluați, potrivit unei rețete impuse chiar de Dan Condrea, dar cu toate aceasta, testele de eficiență a diluanțelor ieșeau bine. 

Patronul a murit după ce a intrat cu maşina în copac

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea. Investigaţia privind decesul lui Condrea este făcută de aceiaşi procurori care fac ancheta în dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net