Fiul unei judecătoare a înjunghiat un tânăr

Ultima actualizare:

    Andrei lazăr, de 30 ani, a înjughiat un tânăr în faţa mai multor oameni din zona Casei Studenţilor
Andrei lazăr, de 30 ani, a înjughiat un tânăr în faţa mai multor oameni din zona Casei Studenţilor

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr din Craiova, a înjunghiat un tânăr în faţa mai multor oameni din zona Casei Studenţilor. Tânărul este cunoscut pentru astfel de isprăvi, dar până acum nu a plătit pentru faptele sale violente.

Andrei Lazăr, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost implicat duminică dimineaţa într-un nou scandal. Tânărul a înjunghiat un bărbat în faţa Casei Studenţilor, scrie adevarul.ro.

Victima a fost înjunghiată cu un cuţit în zona toracelui şi a fost transportată la Spitalul Judeţean din Craiova. Martorii au povestit că fiul judecătoarei l-a urmărit pe bărbatul de 35 de ani cu cuţitul, prin mulţimea de oameni care se aflau la un eveniment la Casa Studenţilor.

Andrei Lazăr a fugit de la locul faptei, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii. Victima le-a declarat poliţiştilor că deocamdată nu vrea să depună plângere împotriva agresorului. Fiul judecătoarei Liliana Lazăr este cercetat în stare de libertate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Până acum a scăpat

Pe data de 27 martie 2007 a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova la ambele mâini.

În anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Dosarula fost imediat închis după împăcarea părţilor.

În februarie 2008 a fost implicat într-un noul scandal în faţa Curţii de Apel Craiova. Andrei Lazăr a ajuns la spital cu o plagă tăiată la picior şi una la umăr.

În anul 2010, fiul judecătoarei a fost implicat într-un alt scandal într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi ate violenţe.

A fost condamnat în anul 2014 la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net