Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, reținut într-un caz de răpire

Ultima actualizare:

    Mario Gino Iorgulescu este acuzat de sechestrare și fapte de violențăFoto: Facebook
Mario Gino Iorgulescu este acuzat de sechestrare și fapte de violențăFoto: Facebook

Mario Gino Iorgulescu (20 de ani), fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost reținut, marți seară (6 septembrie), la finalul audierilor de la Poliția Capitaliei, alături de un mediator, Alexandru Coruț, Marcel Pascu, cunoscut în lumea interlopă drept „Calu” și de alte câteva persoane cunpscute din lumea interlopă.

Potrivit anchetatorilor, au avut loc percheziții în opt locații din București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului, anunță hotnews.ro. Zece suspecți au fost aduși la audieri, iar ulterior s-a luat măsura reținerii pentru Mario Gino Iorgulescu, Alexandru Coruț și Marcel Pascu. Aceștia sunt acuzați că au exercitat acte de violență și că au lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat. După ce victima a anunțat poliția, au urmat alte presiuni ale suspecților încercând să-l determine pe bărbat, prin constrângere și corupere, să-și retragă plângerea. Astfel, victima a fost dusă la mediatorul Alexandru Coruț unde ar fi fost forțată să-și retragă plângerea.

Fiul lui Iorgulescu s-a iubit cu Cruduța

Mario Gino Iorgulescu este cunoscut în peisajul monden datorită cuceririlor sale. S-a iubit timp de un an cu fotomodelul Bianca Taban. Cea mai recentă cucerire a tânărului este „păcătoasa” Daniela Crudu. Mario studiază la Geneva, în Elveția și revine în țară doar în vacanțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net