Fiul lui Guţă, activ pe Facebook, cu poliţia pe urmele lui

Ultima actualizare:

    Nicu Guţă, fiul manelistului Nicolae Guţă
Nicu Guţă, fiul manelistului Nicolae Guţă

36 de ore le-a trebuit poliţiştilor să dea de urma lui Nicu Guţă, fiul manelistului Nicolae Guţă, care a bătut şi a agresat sexual o tânără din Valea Jiului. Culmea tupeului, în timp ce era căutat de anchetatori, beizadeaua posta liniştit fotografii pe Facebook!

Fiica vitregă a unei jurnaliste din Valea Jiului a fost agresată sexual și ar fi fost amenințată cu moartea de fiul manelistului Nicolae Guţă, într-un club din Petroșani. Pentru că nu i-a răspuns la avansurile deocheate, fiul manelistului a reactionat violent. Fata, în vârstă de 19 ani, fiica vitregă a ziaristei Anamaria Sanda, a primit o palmă peste fund și a fost apucată de organele genitale de fiul manelistului.

Potrivit evz.ro, tânăra, pe nume Ana, a ripostat, cerându-i explicații pentru gestul făcut, iar Nicu Guță ar fi tras-o de păr și i-ar fi dat cu o sticlă în cap, după cum a povestit mama tinerei . „Bodyguarzii l-au scos afară din club și au chemat poliția. Atunci, Guță a amenințat-o cu moartea. Am mers la spital și i-au dat trimitere la medicul legist. Ea a depus plângere pe numele lui și s-a emis mandat de aducere. Mă aștept la orice, chiar și la mituire”, a declarat jurnalista Anamaria Sanda pentru Evenimentul zilei.

„Pe 1 Mai, la ora 02.00, Poliția Petroșani a fost sesizată de angajatul unui club că are loc un conflict între două persoane. Polițiștii au identificat o tânără de 19 ani, care a declarat că a fost agresată fizic de un bărbat, care i-a adresat injurii și a ameninţat-o cu acte de violenţă, moment în care a intervenit personalul de ordine, care l-a scos pe agresor în afara localului”, se arată întrun comunicat al IJP Hunedoara. Polițiștii au stabilit că agresorul este Nicu Guță, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Petroșani. Guță jr. s-a ales cu un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire, violențe și amenințare. Ieri după-amiază, poliţiştii l-au prins pe agresor în trafic, în timp ce se îndrepta spre Petroșani, și l-au dus la audieri. Interesant este că polițiștilor le-au luat 36 de ore ca să-l captureze pe suspect, deși acesta a fost prezent pe Facebook, postând poze de acasă, după ce fusese dat în urmărire. Bătăuşul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acum trei luni, tot în Valea Jiului, o salvamontistă a fost bătută de un interlop.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net