Fiul lui Dan Adamescu, eliberat pe cauţiune

Ultima actualizare:

    O instanţă din Londra a decis punerea în libertate a lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, care se afla în custodia Poliţiei londoneze
O instanţă din Londra a decis punerea în libertate a lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, care se afla în custodia Poliţiei londoneze

Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, pe numele căruia fusese emis în lipsă un mandat de arestare, a fost identificat luni seară, la Londra, şi arestat de poliția londoneză. În cursul zilei de marţi, însă, o instanţă a decis să-l pună în libertate până la soluţionarea cererii de extrădare.

UPDATE 13.30: Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost eliberat pe cauțiune de un judecător din Westminster Magistrates Court, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, surse din Poliție.

În urma audierii, judecătorul a decis să îl elibereze pe cauțiune în următoarele condiții: trebuie să poarte în permanență un dispozitiv de localizare montat pe picior, trebuie să plătească o garanție financiară și trebuie să se prezinte de trei ori pe săptămână la o secție de poliție din Londra. De asemenea, conform surselor citate, lui Alexander Adamescu i-a fost reținut pașaportul, precum și pașapoartele membrilor săi de familie. Următorul termen în instanță este fixat pentru data de 20 septembrie.

O instanţă din Londra a decis punerea în libertate a lui Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, care se afla în custodia Poliţiei londoneze, până când va fi judecată cererea de extrădare depusă de autorităţile de la Bucureşti, unde a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia, a declarat, potrivit news.ro, avocatul acestuia, Cătălin Breazu. 

Alexander Adamescu a fost ridicat de la o conferinţă în care se discuta despre “abuzurile autorităţilor române pe seama mandatelor de arestare preventivă”.

E acuzat de dare şi luare de mită

Alexander (38 de ani) a fost arestat în baza unui mandat european de arestare, el fiind căutat în România pentru acuzaţii de corupţie. El e acuzat că, împreună cu tatăl său, a dat mită 15.000 de euro şi 23.000 de lei judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, de la Tribunalul Bucureşti, pentru soluţii favorabile în dosare de insolvenţă.

image
image
image
image
image
image
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net