Fiul lui Cristian Tudor Popescu a cântat de trei ori în Colectiv

Ultima actualizare:
Tudor Popescu este toboșar în două trupe și a cântat de trei ori în clubul Colectiv
Tudor Popescu este toboșar în două trupe și a cântat de trei ori în clubul Colectiv

Cristian Tudor Popescu a declarat luni, 2 noiembrie, că fiul său a cântat de trei ori în clubul Colectiv și că doar ”printr-o întâmplare” nu a fost în club în noaptea tragediei. ”Asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal”, a spus jurnalistul la Europa FM. Tudor Popescu, fiul cel mare al jurnalistului, este toboșar.

Tudor Popescu, fiul cel mare al jurnalistului Cristian Tudor Popescu, este toboșar în trupele The Pixels şi Penny Chillin. Tatăl său a declarat că Tudor a cântat de trei ori în clubul Colectiv, locul unde și-au pierdut viața 30 de persoane vineri, 30 octombrie, în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity.

"Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectiva. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora", a spus ziaristul, invitat la Europa FM.

Cristian Tudor Popescu e de părere că toate cluburile de felul acesta ar trebui închise, dar că nimeni nu va avea curajul s-o facă. "Dacă eu - sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi - luam masura asta înainte să moară 30 - și se pare că vor muri dublu în continuare acolo - , înainte să moară oricine, apăream și ziceam «trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centrul Vechi, și alea de tablă de pe câmpie!», știți ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi spus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze", a adăugat jurnalistul.


    Tudor Popescu este toboșar în două trupe și a cântat de trei ori în clubul Colectivfoto: arhiva personală
Tudor Popescu este toboșar în două trupe și a cântat de trei ori în clubul Colectivfoto: arhiva personală

30 de morți și 137 de persoane internate în spital după tragedia din Colectiv

Vineri, 30 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit în clubul Colectiv din Capitală în jurul orelor 22.20. Buretele care a fost folosit la izolarea fonică a clubului s-a aprins de la una din artificiile folosite de organizatorii evenimentului de lansare a celui mai recent album al trupei Goodbye to Gravity.

Focul s-a întins în câteva secunde, iar cei aproape 500 de spectatori au fost prinși ca într-o capcană. Clubul avea o singură ușă de acces liberă, celalaltă ieșire fiind blocată cu un perete de boxe. 27 de morți a fost bilanțul tragediei până sâmbătă dimineață, însă numărul victimelor a crescut la 30 după ce trei tinere au pierdut lupta pentru viață pe patul de spital. Conform primelor date ale autopsiei, victimele au murit intoxicate cu monoxid de carbon și alte gaze toxice. Alte 137 de persoane sunt acum internate în spitalele din București, cu arsuri și intoxicații. Dintre acestea, 80 sunt în stare critică și foarte gravă.

Primele imagini de la locul tragediei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
image
actualitate.net
image
actualitate.net