Fiica cea mare a lui Vadim, declaraţii şocante după moartea tatălui

Ultima actualizare:

    Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie, în urma unui infarctFOTO: Mediafax
Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie, în urma unui infarctFOTO: Mediafax

Problemele se ţin lanţ de familia lui Corneliu Vadim Tudor, după ce acesta a trecut în nefiinţă la data de 14 septembrie, în urma unui infarct.

După moartea ''Tribunului'', soţia acestuia şi cele două fiice se confruntă cu mari probleme financiare, lucru povestit chiar de Lidia, fata cea mare a lui Vadim Tudor.

Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor
Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor

Tânăra a declarat vineri (2 octombrie), în emisiunea ''La Măruţă'', de la Pro TV, că au existat perioade, chiar şi atunci când tatăl ei era încă în viaţă, că nu aveau ce mânca.

"Casa şi maşina sunt pe numele meu. Maşina dorim să o vindem pentru că nu ne mai permitem să o ţinem. România Mare va merge mai departe, în schimb, Tricolorul este închis momentan pentru că nu avem bani pentru tipografie. Şi cu România Mare e greu, dar încerc să duc totul mai departe, de dragul tatei, aşa şi-ar fi dorit şi el. Nu avem bijuterii sau alte lucruri pentru că tată a vândut totul atunci când nu a mai intrat în Parlament. Atunci nu mai aveam ce mânca pentru că acel salariu al lui era tot ce aveam. Acum, doar maşina o avem şi este singurul lucru pe care l-am scos la vânzare", a povestit Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, la Pro Tv.

Lidia Tudor vrea să continue proiectele

În ciuda dificultăţilor materiale, Lidia Tudor şi-a asumat misiunea de a duce mai departe munca depusă de tatăl său. Corneliu Vadim Tudor ţinea două publicaţii, “România Mare” şi “Tricolorul”, pe lângă activitatea politică la Partidul România Mare.

Lidia Tudor nu are de gând să închidă revistele, deşi e clar că sunt pierderi financiare. “Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să trecem şi peste asta. Avem oameni lângă noi şi asta e cel mai important”, a declarat ea în urmă cu câteva zile. “Cred că cea mai mare dorinţă a lui ar fi ca noi să ducem România Mare mai departe”, a precizat Lidia Tudor.

Tribunul a murit la 65 de ani

Vestea morţii lui Corneliu Vadim Tudor, la 65 de ani, a şocat pe toată lumea. Fondatorul Partidului România Mare s-a simţit rău pe 14 septembrie şi a decis să meargă la spital. În mai puţin de 6 ore, a murit. A suferit un infarct şi, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, s-a stins. A lăsat în urmă o soţie şi două fiice îndurerate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net