Fetele „sărace” ale lui Vadim se lăfăie în bolidul de lux al tatălui

Ultima actualizare:
Fetele lui Vadim se plimbă încă în mașina tatălui
Fetele lui Vadim se plimbă încă în mașina tatălui

Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că Vadim Tudor le-a răsfățat toată viața. Deși s-au plâns că sunt sărace lipite și că vor vinde bolidul de lux al tatălui, fetele „Tribunului” se lăfăie în aceeași mașină scumpă. Automobilul este un Chrysler 300C, fabricat în 2010. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe fetele lui Vadim, în timp ce își cumpărau mâncare de la un restaurant fast-food.

Ba mai mult, din imaginile surprinse de Click! reiese că fetele au și șofer. În urmă cu doar câteva luni, familia fostului lider al PRM anunțau că vor scoate la vânzare Chryslerul tatălui lor, însă se pare că nu au găsit niciun cumpărător sau poate că acum le merge mai bine.


    Fetele lui Vadim se plimbă încă în mașina tatăluiFoto: Mihai Ionescu
Fetele lui Vadim se plimbă încă în mașina tatăluiFoto: Mihai Ionescu

O astfel de mașină se vinde la un preț care variază între 10.000 și 23.000 de euro, în funcție de starea în care se află. În 2010, la vremea la care a fost cumpărat, autovehicului costa în jur de 30.000 de euro. 

Fetele lui Vadim au și șofer personal
Fetele lui Vadim au și șofer personal

În noiembrie, au fost scoase la licitație obiectele de artă ale lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”. Suma totală strânsă a fost de 62.335 de euro. După moartea „Tribunului”, mai multe nume sonore s-au oferit să le ajute pe fetele lui, rămase fără niciun venit. Printre cei care și-au oferit sprijinul s-a numărat și Gigi Becali, care însă a fost refuzat după ca a spus că nu va ajuta niciunul dintre cățeii fostului senator. De la Nick Rădoi au primit 2.000 de euro, dar Lidia și Eugenia au fost nevoite să îi înapoieze integral banii, pe motiv că nu le-ar fi fost adresați lor, ci altui caz umanitar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net