Festivalul George Enescu 2015, transmis live

Ultima actualizare:

    Festivalul George Enescu 2015 începe la data de 30 augustfoto: Arhiva Personală
Festivalul George Enescu 2015 începe la data de 30 augustfoto: Arhiva Personală

Festivalul George Enescu 2015 va putea fi urmărit în direct de iubitorii de muzică care nu vor putea fi prezenți la fața locului. Aceștia vor avea posibilitatea să asculte muzica unora dintre cele mai mari orchestre, care vor urca pe scenă în perioada 30 august – 20 septembrie.

Pasionații de muzică ale căror program nu le permite să participe la Festivalul George Enescu 2015 nu au motive de îngrijorare. Anul acesta, organizatorii evenimentului cultural, Televiziunea Română, oferă publicului posibilitatea de a urmări live tot ceea ce se întâmplă pe scenă, potrivit Mediafax.

Pentru a putea vedea imagini în direct de la Festivalul George Enescu 2015, la 134 de ani de la nașterea marelui artist George Enescu, Televiziunea Română a creat un site special. Cei care vor dori să vadă concertele de la distanță vor avea la dispoziție site-ul enescu.tvr.ro, care va transmite imagini live de la fața locului, atât de la Ateneul Român, cât și de la Sala Mare a Palatului. Mai mult, aici se vor găsi și informații despre istoria festivalului, program, articole despre artiști, materiale video actuale și de arhivă sau interviuri. De miercuri (26 de ani), pe site-ul deschis pentru Festivalul George Enescu 2015, iubitorii de muzică clasică vor putea citi și interviuri cu mari artiști ai lumii, dar și fragmente rare din lucrările lui George Enescu, în interpretări precum cea a lui David Ohanesian în „Oedipe”.

Cine va urca pe scenă la Festivalul George Enescu 2015

Între 30 august și 20 septembrie, în București, pe scenele de la Ateneul Român și Sala Mare a Palatului vor urca nume mari precum Orchestra Filarmonicii din Berlin, London Symphony Orchestra, Sankt Petersburg Philarmonic Orchestra, violoniștii Anne Sophie Mutter, Janine Jansen și David Garret. La Festivalul George Enescu 2015 vor fi prezenți și dirijorul israelian Zubin Mehta, dirijorul român Ion Marin și pianista Maria Joao Pires. La eveniment vor participa și câștigătorii concursului „George Enescu”, Alexandru Tomescu, Elisabeta Leonskaja, Agnes Baltsa, Valery Sokolov, Vlad Stănculeasa și Ștefan Tarara. La Festivalul George Enescu 2015, bloggerii Marius Constantinescu, Cătălin Sava și Luminița Velciu vor prezenta pe site experiențele trăite pe tot parcursul evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net