Fenechiu a dat cu bidineaua prin celulă

Ultima actualizare:

    Fostul ministru şi-a renovat  baia din celulă şi a apucat să văruiască doar jumătate din cameră, pentru că i s-a terminat vopseauaFotomontaj: Click!
Fostul ministru şi-a renovat baia din celulă şi a apucat să văruiască doar jumătate din cameră, pentru că i s-a terminat vopseauaFotomontaj: Click!

Fostul ministru liberal Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Transformatorul”, duce o viaţă grea după gratii. El a povestit că a vopsit baia şi a văruit camera de unul singur şi că a fost nevoit să stea în cameră cu homosexuali şi pedofili.

“Am dormit în paturi ruginite, provenite din dezafectări ale unităţilor militare, am avut geamuri care nu se închid şi o baie infectă, cu WC turcesc şi chiuvetă ruginită. Apă caldă am avut doar două ore pe săptămână, iar mâncarea a fost aceeaşi pentru toată lumea. După vreo şase luni, mi s-au dat o găleată de var şi un litru de vopsea. Am vopsit baia şi am văruit jumătate din cameră, pentru că nu mi-a ajuns varul. În cameră şi în baie era curat pentru că spălam zilnic. Între cei cu care am stat în cameră au fost homosexuali şi deţinuţi condamnaţi pentru sex cu minori”, a spus Fenechiu pentru newspro.ro. Fostul ministru al transporturilor a mai povestit că a solicitat să repare televizoare pentru a i se reduce pedeapsa, dar judecătorii au refuzat cererea sa. Ca şi aceea de a-şi putea strânge în braţe copilul.

El are voie să primească vizite, însă doar cu dispozitiv de siguranţă între ei. Fostul ministru Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, în ianuarie 2014, la cinci ani de închisoare cu executare, iar fratele acestuia, Lucian Fenechiu, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul «Transformatorul». Săptămâna trecută, fostul deputat a fost mutat din Penitenciarul Iaşi, la cel din Vaslui.

Ridzi "abia se ţine pe picioare"

Monica Iacob-Ridzi e condamnată la 5 ani de puşcărie
Monica Iacob-Ridzi e condamnată la 5 ani de puşcărie

Monica Iacob-Ridzi, un alt fost ministru condamnat definitiv la cinci ani de puşcărie, se simte rău de când e după gratii, a declarat avocatul său, citat de Mediafax. “Se simte rău. Nu este absolut nici un fel de exagerare, este o situaţie dificilă, este zguduitor şi pentru mine ca avocat”, a spus avocatul Alexandru Chiciu, citat de Mediafax. El a mai spus că Monica Iacob-Ridzi este într-o situaţie deplorabilă şi ”abia se ţine pe picioare” din pricina a 13 boli, motiv pentru care se află la infirmerie, unde stă în cameră cu o femeie condamnată pentru omor. De când se află în perioada de carantină, fostul ministru al tineretului a fost vizitată şi de cei doi copii, pe care i-a văzut “din spatele unui geam”, a declarat Alexandru Chiciu, citat de Mediafax.  Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie 2015, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. Este încarcerată la Penitenciarul Gherla, unde stă în perioada de carantină de 21 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net