Femeie înmormântată pe câmp. Motivul halucinant

Ultima actualizare:

    Femeia a fost înmormântată pe câmpCaptură Digi 24
Femeia a fost înmormântată pe câmpCaptură Digi 24

O femeie din comuna Tălpaş, Dolj, a fost înmormântată pe câmp pentru că era baptistă şi preotul ortodox din localitate a refuzat să oficieze slujba în cimitir. Rudele familiei au declarat că femeia avea loc de veci cumpărat, iar acum cer să se facă dreptate.

Rudele femeii decedate au declarat că nu au avut altă soluţie decât să o înmormânteze în câmp. Ei au precizat că au avut aprobare pentru a o îngropa pe câmp.

Marinel Anghelina, băiatul femeii a spus că preotul nu a vrut, deşi acesta "a avut cavouri, că e şi a bătrână şi ăl bătrân mort acolo", scriu cei de la digi24.ro. 

"Popa nu a lăsat să îl îngroape la ortodocşi. Ştiţi de ce? Nu a vrut din cauză că s-a trecut la religia baptistă!”, explică un sătean.

Conform digi24.ro, preotul nu a vrut să vorbească, cel puţin nu pe gratis. El a cerut o pompă cu apă în schimbul unor declaraţii. 

„Dumneavoastră ne faceţi o donaţie, ca să puteţi să faceţi un reportaj foarte bun, cu care să avem rating şi să strângeţi bani. Altfel nu. Pentru că ştiţi cum e în ziua de azi, totul se plăteşte. (Noi voiam să vă întrebăm de ce nu aţi acceptat să fie îngropată în cimitirul ortodox?). Nu discutăm nimic. Dacă vreţi reportajul, v-am spus dorinţa”, a spus Nicolaie Boiangiu.

Ştefan Popescu, purtător de cuvânt la Direcţia de Sănătate Publică Dolj: „Inspectorii noştri o să se deplaseze să vadă dacă sunt respectate normele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net