Arsă pe faţă cu ulei încins de fostul iubit

Ultima actualizare:

    Carmen are arsuri de  gradele II şi III şi este  internată la Spitalul  Clinic Judeţean de  Urgenţă Constanţa (CAPTURI: www.rtv.net)
Carmen are arsuri de gradele II şi III şi este internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (CAPTURI: www.rtv.net)

A mers să-şi recupereze lucrurile din locuinţa fostului iubit, de care se despărţise în urmă cu 9 luni. Nu se aştepta să ajungă însă pe un pat de spital, violată, desfigurată şi cu multiple arsuri.

Tânăra de 27 de ani susţine că bărbatul s-a răzbunat că fusese părăsit, dar el spune că totul a fost un accident.

Are 27 de ani, un băieţel de 8 ani şi un nou iubit alături de care este fericită. În urmă cu câteva zile, Carmen Şerbănescu a decis să îşi recupereze lucrurile care i-au mai rămas în locuinţa fostului ei iubit din Medgidia. Erau despărţiţi de aproape 9 luni. Cum a intrat pe uşă, bărbatul a luat-o la bătaie.

simeon stalpnicul png

„Mi-a dat cu pumnii şi picioarele în cap, în spate, m-a lovit pe unde a apucat. Apoi a mers la bucătărie, a venit cu o tigaie cu ulei încins şi mi-a aruncat-o pe faţă!", a povestit Carmen de pe patul de spital. Mai mult, ea acuză că în timpul agresiunii a fost şi violată. Acum este defigurată, plină de vânătăi şi nu-şi poate deschide ochii din cauza arsurilor de pe faţă. Nici măcar mâinile nu şi le poate folosi. Iubitul ei, care nu se dezlipeşte de lângă Carmen, spune că i-a dat să mănânce cu linguriţa. Bărbatul acuzat spune însă că totul a fost un accident.

„Era tigaia pe foc şi, fără să vreau... eu cu ea ne-am lovit, a dat şi ea cu cuţitul spre mine, am lovit tigaia şi s-a împrăştiat uleiul peste tot!" a povestit tânărul care spune că de viol nici nu poate fi vorba. Tânăra a vorbit deja cu un avocat, şi-a scos şi un certificat medico-legal şi este hotărâtă să-l dea în judecată pe bărbat. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani grei de puşcărie, însă Carmen va rămâne probabil cu semnele agresiunii. Deocamdată nu se poate uita în oglindă şi îi este groază de întâlnirea cu fiul ei de 8 ani, care nu ştie ce a păţit mama lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
musulmani la kaaba reuters
Groapa cimitir FOTO Shutterstock jpg
italia romanca1 jpg
index jpeg
stefan luchian jpg
constantin si elena sfinti png
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
romanca job colaj facebook pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net