Femeia care şi-a ucis trei prunci, 15 ani după gratii

Ultima actualizare:

    Ea e Ana Pardău, criminală în serieFoto: monitorulsv.ro
Ea e Ana Pardău, criminală în serieFoto: monitorulsv.ro

Judecătorii de la Tribunalul Suceava au dat sentinţa în cazul unei femei de 39 de ani, trimisă în judecată pentru că şi-ar fi ucis trei dintre copii. Oseminte ale micuţilor morţi au fost recuperate de anchetatori, iar mama, Ana Pardău, şi-a recunoscut faptele, scrie monitorulsv.ro.

 Femeia care şi-a ucis trei copii crescuse fără nici un fel de probleme alţi trei. Ea lucra ca ingineră la o multinaţională şi e căsătorită din 2008.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că, după naşterea celui de al treilea copil, femeia a rămas însărcinată din nou. În iunie 2016, ea a născut, acasă, un bebeluş, l-a ascuns în camera centralei, lăsându-l acolo până a murit. Inculpata a îngropat apoi copilul în grădină.

În anul următor, Ana Pardău a rămas din nou însărcinată şi a născut în 2018, în cada cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească timp de două săptămâni, şi l-a îngropat tot în grădină.

Femeia a rămas după câteva luni iarăşi însărcinată. Autopsia a arătat că, în cazul ultimului copil, moartea a fost cauzată de insuficienţă respiratorie acută, ca urmare a sufocării prin introducerea într-un sac menajer. Acesta din urmă a fost găsit înainte de a fi îngropat. Sentinţa Tribunalului Suceava nu e definitivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net