Farsă eşuată! Şi-a băgat colegii în spital cu fiola de sulf

Ultima actualizare:

    Patru fete şi un băiat au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul dinConstanţa
Patru fete şi un băiat au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul dinConstanţa

La doar câteva zile după ce doi elevi din Iaşi s-au jucat cu un spray paralizant în şcoală şi au băgat în spital 18 colegi, un alt incident a avut loc, ieri, în timpul orelor de curs, de data aceawsta la un liceu din Constanţa. Şi aici, cinci elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Panică, ieri dimineaţă, la Liceul Teoretic George Călinescu, din Constanţa. Patru fete şi un băiat au început să aibă vărsături, greaţă şi probleme cu căile respiratorii şi vederea. Totul, după ce un coleg de-al lor, abia transferat de la o altă unitate de învăţământ, a adus cu el la şcoală o fiolă cu sulfură de amoniu, găsită într-un set pentru farse de Halloween pe care l-a cumpărat din mall.

Sulf, substanţă urât mirositoare
Sulf, substanţă urât mirositoare

Într-una dintre pauze, el a vrut să facă o glumă celor 25 de colegi din clasă şi a spart fiola care ar fi trebuit să emane un miros insuportabil de ouă alterate. Fiola avea însă o concentraţie prea mare de sulf, iar cinci elevi au început să se simtă rău după ce au inhalat vaporii emanaţi. Directorul şcolii a chemat mai multe Ambulanţe, iar elevii au ajuns la Spitalul din Constanţa. Ei au rămas sub observaţie medicală. Elevul care le-a pus colegilor sănătatea în pericol riscă să fie eliminat trei zile şi să primească nota şase la purtare. Săptămâna trecută, şi 18 elevi de la o şcoală din Iaşi au ajuns la spital după ce doi colegi au pulverizat un spray paralizant în baia şcolii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net