Familia Paulei Iacob

Ultima actualizare:

    Familia Paulei Iacob. Avocata și soțul ei au fost împreună 57 de anicaptură: PRO TV
Familia Paulei Iacob. Avocata și soțul ei au fost împreună 57 de anicaptură: PRO TV

Paula Iacob a murit marți, 6 octombrie, la 83 de ani, înconjurată de cei dragi. Avocata era o prezență obișnuită a platourilor de televiziune, însă familia Paulei Iacob a fost întotdeauna învăluită în discreție. În urmă cu doi ani, avocata l-a prezentat publicului pe soțul ei, fostul procuror Nicolae Iacob, de care o leagă o poveste de admirat și de invidiat.

Familia Paulei Iacob i-a fost alături acesteia în ultimele clipe de viață. Avocata fusese externată luni de la Spitalul Bagdasar Arseni, unde fusese internată două luni. Era conştientă şi prezenta semne vitale. Marți însă, inima Paulei Iacob a cedat, iar avocata s-a stins în brațele celor dragi.

Familia Paulei Iacob. Divorțată în acte, din motive profesionale

În urmă cu doi ani, Paula Iacob și-a prezentat familia la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Cei care o știau pe vestita avocată au putut afla cum arată bărbatul care i-a fost alături mai bine de 55 de ani. „Am avut parte de un om înțelegător și extrem de calm. Eu eram avocat, el procuror. Am și divorțat la un moment dat, din cauza gurilor rele. Existau bârfe că aveam clienți mulți datorită faptului că bărbatul meu este procuror. Așa că am divorțat imediat. Însă, numai în acte, pentru că acasă viața noastră a rămas intactă. Eu chiar am fost norocoasă!”, a povestit avocata la vremea respectivă.

57 de ani de căsnicie au adunat Paula și Nicolae Iacob, iar sfatul doamnei Baroului românesc pentru tinerele fete a fost unul foarte simplu: „Să-şi aleagă un bărbat cu mult umor. Lângă copii stai 20, 30 de ani, dar lângă soţ stai o viaţă. Căsnicia este bucuria vieţii. Dacă au fost înşelate, trebuie să aibă înţelepciune. Să treacă peste aşa ceva şi să încerce să meargă mai departe”, a spus avocata, făcând aluzie la un eveniment peste care familia Paulei Iacob a trecut cu grație în urmă cu mulți ani.

„Întotdeauna m-am sfătuit cu el. Era foarte ordonat şi atent la ce făcea, iar atunci când am vrut să aflu dacă a avut o aventură cu o bună prietenă de familie, mi-a zis «Poate-s băut, dar nu-s tâmpit. Nu ştiu nimic». Ştiu că aşa a fost, dar şi astăzi tace pe acest subiect”, a explicat cu umor Paula Iacob.

Familia Paulei Iacob. A cerut să-i fie schimbată fiica la maternitate

În familia Paulei Iacob a apărut Ruxandra, fiica celor doi, căreia toată lumea i-a spus Anda. Ruxandra Iacob nu a făcut o pasiune pentru domeniul în care profesează părinții săi și este, în prezent, un apreciat medic psihiatru. Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Paula Iacob, care și-a dorit enorm un băiat, și-a amintit un episod amuzant de la maternitate. „La maternitate, le-am cerut să mi-o schimbe şi să-mi aducă un băiat. Femeile o mai iau razna după sarcină şi aşa am luat-o şi eu. Oricum, am crescut-o astfel încât să înveţe greutăţile vieţii”, a povestit zâmbind avocata.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net