Familia Bodnariu se mută definitiv în România

Ultima actualizare:

    Familia Bodnariu a dat Norvegia pe RomâniaFoto: arhivă personală
Familia Bodnariu a dat Norvegia pe RomâniaFoto: arhivă personală

Familia Bodnariu a decis să dea Norvegia pe România natală. După ce au trecut prin coșmarul vieții lor atunci când au rămas fără cei cinci copii, luați de autoritățile norvegiene acum opt luni, cei șapte membri au hotărât de a veni în vacanță în România, la sfârșitul lunii iulie.

Surpriză, însă! Marius şi Ruth Bodnariu au luat decizia de a se întoarce definitiv în România, unde și-au găsit liniștea.

"Cu o inimă recunoscătoare și plină de mulțumire față de Dumnezeu și față de dumneavoastră, vă aducem la cunostință că ne-am hotărât să ne stabilim în România.

După întoarcerea copiilor, mai cu seamă in ultima vreme, am incercat sa ne gasim intimitatea, linistea si pacea in familie prin a părăsi Naustdal și a vizita România. Considerăm deja aceasta ca pe o reușită din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luăm decizia de a rămâne în România.

Ne pare rău că nu am reușit să comunicăm mai mult până în prezent, dar am considerat potrivit să așteptăm mai întâi o reacție din partea oficialităților din Naustdal la scrisoarea de înștiințare pe care am trimis-o în urmă cu câteva zile. Acum observăm că atenția este deturnată de alte știri, așa că ne simțim liberi să anunțăm și în mod public această schimbare. Sperăm că în continuare să găsim înțelegere din partea dumneavoastră, că până când ne vom găsi un loc unde să ne stabilim reședința, ne este greu să onorăm invitațiile și vizitele", au transmis, prin intermediul unui comunicat, membrii familiei Bodnariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net