Familia Bodnariu din nou împreună, doar pentru trei ore

Ultima actualizare:

    Copiii românului Marius Bodnariu au fost luați de Serviciul de protecție din Norvegia, în noiembrie 2015
Copiii românului Marius Bodnariu au fost luați de Serviciul de protecție din Norvegia, în noiembrie 2015

Un moment de bucurie pentru familia Bodanariu, după trei luni de lacrimi. Marius şi Ruth şi-au revăzut copiii săptămâna aceasta.

La 16 februarie s-au împlinit 3 luni de la data fatidică, 16 noiembrie, atunci când Barnevernet (Protecţia Copilului din Norvegia) le-a luat cei cinci copii soţilor Bodnariu. 16 februarie 2016 a fost prima zi când Marius și Ruth s-au întâlnit cu toți cei cinci copii simultan.

Cum a decurs întâlnirea

A fost bucurie mare, fiecare avea ceva de zis: Naomi a vorbit tot timpul; Ioan, băiețelul de doi ani a mai învățat câteva cuvinte si, bineînțeles că avea și el ceva de zis. Bebelușul Ezekiel a fost mai bucuros ca niciodată. Naomi a ținut să precizeze ceea ce și Eliana a spus la una din întâlnirile precedente: că mama surogat este cea care le-a răpit. Au povestit, s-au jucat, apoi s-au asezat să servească masa, dar înainte s-au rugat și au cântat o rugaciune-cântecel, pe care copii o cântau de fiecare dată înainte de masă. De data aceasta însă, Matei le-a spus că el a uitat cântecul, nu-l mai știe. Marius le-a povestit printre altele că a tăiat cocoșul și a fost făcut ciorbă. Eliana a fost foarte ușurată când a auzit, spunând că înseamnă că nu mai trebuie să tot spună la Barnevernet că se teme de cocoș, potrivit rodiagnusdei.wordpress.com.

Părinţii se pregătesc de proces

Părinții se pregătesc pentru procesul în instanță, în care contestă decizia prin care le-au fost luați copiii, dar în același timp se pregătesc și pentru procesul administrativ prin care Barnevernet vrea să-i decadă din drepturile parentale, și asta pentru că nu vor sa recunoască acuzațiile mincinoase care li se impută. Pentru acest proces este esențială participarea unui psiholog autorizat, a cărui evaluare și concluzii contează foarte mult în luarea deciziei de către curtea regională. Barnevernet vrea să impună psihologul lor deși părinții ar avea dreptul la orice psiholog autorizat și ales de ei. În 16 aprilie se pregăteşte un protest internaţional de amploare împotriva Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia.

Când a început drama celor doi părinţi

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, și soției sale norvegiene Ruth, asistentă medicală, au fost luați de la părinți de Serviciul de protecție din Norvegia, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familiear fi spus că au fost bătute. De asemenea, părinții sunt uspectați de îndoctrinare religioasă a copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net