Familia Bodnariu din Norvegia, susţinută de români în stradă

Ultima actualizare:

    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Cazul soţilor Bodnariu, un inginer IT şi o asistentă medicală ai căror copii au fost luaţi în plasament de autorităţile norvegiene, ia din ce în ce mai mare amploare.

Sâmbătă (9 ianuarie), peste 2.000 de persoane din Bucureşti şi alte sute de oameni din Suceava, Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu şi Piatra Neamţ au protestat în stradă împotriva acestei decizii, considerată a fi una abuzivă. Anul trecut, în noiembrie, Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia - Barnevernet - i-a plasat pe cei cinci copii în familii surogat şi a deschis procedura de adopţie internaţională.

Asta după ce cele două fete mai mari ar fi spus la şcoală că primesc corecţii fizice de la părinţi. Mai mult, autorităţile ar fi aflat că cei mici ar fi fost, de-a lungul timpului, îndoctrinaţi religios. Protestatarii care s-au adunat în stradă au avut pancarte şi bannere cu mesaje precum „Noi susţinem familia Bodnariu”, „Locul copiilor este în familie”, „Români din toate ţările, uniţi-vă. Vi se fură copiii!”,  Mai bine mama săracă în România, decât mamă cu copii furaţi în Norvegia”, “Domnule preşedinte Iohannis, copiii răpiţi ai familiei Bodnariu sunt şi cetăţeni români!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net