Falsul avocat îşi teroriza iubitele cu pistolul la cap

Ultima actualizare:

    Caius Irinel Iliescu  a fost arestat  pentru 30 de zile
Caius Irinel Iliescu a fost arestat pentru 30 de zile

Caius Irinel Iliescu, acest Casanova de Dâmboviţa, care seducea femei, după care le teroriza până la sinucidere pentru a le lua bunurile, îşi urmărea victimele cu tehnică folosită de spioni şi le ameninţa cu pistolul sau cuţitul. Ultima sa victimă, avocata Tereza Iliescu, a povestit cum a fost adusă în pragul sinuciderii.

Se recomandă peste tot ca avocat, dar nu este. Este asociat la o agenţie de detectivi şi deţine mai multe proprietăţi, printre care pensiunea „Casa Ivana“ şi vasul de croazieră „Prinţ Constantin“. Aceasta este pe scurt „cartea de vizită“ a lui Caius Irinel Iliescu (49 de ani), care a fost reţinut marţi pentru tentativă de omor şi şantaj, iar miercuri seară a fost arestat pentru 30 de zile, scrie adevarul.ro.

Falsul avocat îşi făcuse un adevărat mod de viaţă din seducerea femeilor pentru a le deposeda de avere, susţin poliţiştii care îl anchetează. Casanova se comporta ireproşabil la începutul relaţiei, impresionându-şi prietenele cu stilul de viaţă, cunoştinţele şi relaţiile sale. Ulterior, la aproximativ o lună-două după ce se mutau împreună, Iliescu îşi arăta adevărata faţă. Victimele au povestit că Iliescu le lovea cu sălbăticie, încerca să le strângă de gât şi să le sufoce cu perna, le trăgea de păr, le împingea în pereţi, le ameninţa cu pistolul. Anchetatorii susţin că Iliescu deţinea mijloace de supraveghere şi înregistrare prin intermediul agenţiei de detectivi. 

simeon stalpnicul png

Avocata Tereza Ionescu era cu 7 ani mai tânără decât Caius Iliescu şi corespundea tiparului căutat de Casanova: părinţii erau divorţaţi, locuind în alte localităţi, iar singura sa soră era stabilită în Italia. Tereza locuia singură într-un apartament, la etajul 15, din Complexul Rin Grand Residence. Cei doi s-au cunoscut la începutul lunii martie 2016. În foarte scurt timp, s-au mutat împreună în apartamentul acesteia.

Fericirea nu a durat nici măcar o lună. La sfârşitul lunii martie, Iliescu a început să-şi bată iubita. O ameninţa cu moartea atât pe ea cât şi pe părinţii acesteia, în cazul în care ar formula o plângere penală împotriva sa. A obligat-o să-i doneze jumătate din apartament şi să-şi amaneteze maşina pentru bani. Femeia n-a mai rezistat şi a sărit de la balcon. A supravieţuit miraculos după ce a căzut pe copertina de deasupa parcării.

Iată ce a povestit de pe patul de spital: „Am fost supusă unor violenţe în stil barbar. Era imposibil să iau legătura cu cei dragi mie, aceşti maniaci au metodele lor şi sunt foarte precauţi. Eram plină de vânătăi de la bătăi în momentul în care m-am aruncat”. Acum, femeia de 44 de ani, avocat de profesie, se reface fizic şi va apela la sprijinul unui psiholog pentru a depăşi traumele coşmarului prin care a trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net