Fall in Love Festival 2019: cine cântă, ce preț au biletele și cum ajungi la eveniment

Ultima actualizare:
Domeniul de la Palatul Mogoșoaia, locul de desfășurare pentru Fall in Love Festival 2019
Domeniul de la Palatul Mogoșoaia, locul de desfășurare pentru Fall in Love Festival 2019

Vara nu se termină până nu se deschid porțile Festivalului Fall in Love de la Palatul Mogoșoaia. Sâmbătă, 31 august, cu începere de la ora 14.00, și duminică, 1 septembrie, iubitorii de muzică au o ultimă șansă la distracția festivalieră a acestui an.

Concertele de pe Main Stage Fall in Love vor începe de sâmbătă, de la ora 14:00. Scena Telekom Electronic Beats va avea un program special care începe de la ora 17:00 și se va întinde până dimineața. Biletul pentru o zi costă 119 lei, iar preţul unui abonament porneşte de la 179 lei.

Pe durata celor două zile apetrecute pe domeniul Mogoșoaia, participanții se vor bucura de artiștii care vor urca pe scenele festivalului, dar și de activități alternative: instalații de artă și multimedia, jocuri, photo cornere inedite, spații de relaxare în natură, plimbări pe marginea lacului, picnic pe pajiștile domeniului, plimbări și sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale și culinare.

Ce artiști vor cânta la Fall in Love Festival

Pe Scena Principala de la Fall in Love Festival vor urca nume cunoscute ale industriei muzicale internaționale: Liam Gallagher (UK), Disclosure DJ set (UK), Underworld (UK), Kaiser Chiefs (UK), De La Soul (SUA) și Kovacs (NL).


    Cei de la Kaiser Chiefs vor urca pe scena principalăFoto: arhivă personală
Cei de la Kaiser Chiefs vor urca pe scena principalăFoto: arhivă personală

Pe Scena Radio Guerrilla vor cânta unii dintre cei mai apreciați artiști români: Șuie Paparude, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Firma, Soundopamine, Jurjak, Karpov not Kasparov, Otherside, Space Roosters.

Pe Scena Telekom Electronic Beats vor veni unii dintre cei mai cunoscuți DJ străini și români: Ambiq - în formula live (GER, adică triada Max Loderbauer, Samuel Rohrer și Claudio Puntin), Andrey Pushkarev (RU), Barnt (GER), Burnt Friedman live (GER), Christopher Ledger (GER), Claro Intelecto (UK), Idriss D (IT), Kenny Larkin (SUA), Lil Louis (SUA), Omar S (SUA), Rhadoo (Ro), Ada Kaleh (Ro), Borusiade (Ro), Corp showcase (Admina, Chlorys si Cosima), Cosmin TRG (Ro), Dragutesku (Ro), EllieN (Ro), Faster (Ro), Jay Bliss (Ro), JB (Ro), Khidja (Ro), Kosmogonik (live, Ro) și Paul Popa (Ro).

Cei de la Kaiser Chiefs vor urca pe scena principală
Cei de la Kaiser Chiefs vor urca pe scena principală

Pentru cei care vor să ajungă din București la Palatul Mogoșoaia, organizatorii Fall in Love au pus la dispoziție un mijloc de transport care va circula pe ruta stația de metrou 1 Mai - Străulești-Palatul Mogoșoaia (și retur), în ambele zile ale festivalului, între orele 14.00-01.00, la fiecare 15-20 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net