Faci plajă la Mamaia o săptămână cu 205 lei

Ultima actualizare:

    Peste trei zile  începe programul «Litoralul pentru toţi»
Peste trei zile începe programul «Litoralul pentru toţi»

Dacă ai ratat minivacanţa de 1 Mai la mare, din diverse motive, nu dispera. Au apărut oferte atractive în toate staţiunile de pe Litoral.

Cu bani puţini faci plajă o săptămână, dacă vremea ţine cu tine. 

Perioada: 15 mai - 21 iunie

Pe 15 mai se va da startul programului “Litoralul pentru toţi” şi va ţine până pe 21 iunie. A doua rundă de bălăceală cu bani puţini va avea loc la toamnă. 

Preţurile, între 205 şi 985 lei

Cum cea mai mare parte a hotelurilor de la mare s-au deschis de Paşte, administratorii vor să aibă camerele ocupate până când va începe cu adevărat sezonul estival. Tocmai de aceea tarifele pentru programul de la stat sunt chiar şi cu 60% mai mici faţă de cele practicate în lunile de vară şi variază în funcţie de categoria hotelurilor şi de serviciile de care dispui. Preţurile încep de la 205 lei pentru un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 985 de lei pentru un hotel de cinci stele, cu pachet all inclusive. Tarifele sunt socotite pentru şase nopţi, respectiv cinci nopţi, în cazul hotelurilor care oferă toate cele trei mese şi băuturi. “Tarifele sunt aceleaşi de patru ani. În plus, se vor oferi şi vouchere gratuite la muzee pentru toţi turişii care vor veni la mare prin acest program”, a anunţat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral Delta- Dunării.  

Unde găseşti cazare

Unităţile de cazare sunt în Constanţa, Mamaia, Eforie, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche. La un hotel de o stea din Mamaia, fără mic dejun, tariful este de 205 lei de persoană, la 2 stele, fără mic dejun, 235 de lei de persoană, iar la 3 stele, 265 de lei. La un hotel de 2 stele cu mic dejun preţul ajunge la 315 lei, la 3 stele, 465 de lei, la 4 stele, 485 de lei, iar la 5 stele la 605 lei. În sudul Litoralului la un hotel de o stea preţul este de 159 de lei, la cel de 2 stele de 179 de lei, iar la cel de 3 stele, 199 de lei. Oferta este fără mic dejun. Cu mâncarea de dimineaţă plătiţi 256 de lei la 2 stele, 320 de lei la 3 stele, 379 de lei la un hotel de 4 stele şi 469 de lei la unul de 5 stele. 

Tarife la all inclusive

Tarifele maximale recomandate pentru staţiunile Constanţa, Mamaia, Eforie Nord sunt de 765 de lei pentru un hotel de 3 stele, 875 de lei pentru un hotel de 4 stele şi985 de lei pentru cazarea la 5 stele. De precizat este că preţurile sunt pentru o singură persoană timp de cinci nopţi, cu una mai puţin faţă de cei care aleg versiunea cu mic dejun. În program s-au înscris 100 de hoteluri, pe care le găsiţi pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Turism, iar ofertele sunt deja apărute la agenţiile de turism. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net