UPDATE Explozie puternică într-un bloc din Bistrița. Opt oameni au fost răniți

Ultima actualizare:

    Toate cele 40 de apartamente din imobil au fost afectateFoto: Adevărul
Toate cele 40 de apartamente din imobil au fost afectateFoto: Adevărul

Cel puţin opt persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă, în urma unei explozii care a avut loc într-un bloc din Bistriţa, marţi noapte, scrie adevarul.ro. Din primele informaţii, cauza deflagraţiei a fost o butelie de gaz. Blocul, care are 40 de apartamente, a fost afectat în întregime.

UPDATE. Ministerul Sănătății a anunțat că starea pacientului adus la București este gravă. Prognosticul medicilor este rezervat, bărbatul având arsuri pe mai mult de 80% din suprafața corpului. Pacientul este intubat, ventilat mecanic și este internat în secție Terapie intensivă.

Explozia s-a produs după miezul nopţii, într-un un bloc situat la intersecţia străzilor Arţarilor cu Trandafirilor. Din primele informaţii reiese că explozia ar fi fost produsă de o butelie. Un incendiu a precedat explozia, flăcările putând fi observate de la patru blocuri distanţă. Pagubele produse sunt însemnate, fiind afectată atât clădirea în cauză, cât şi cea de vizavi, potrivit adevarul.ro.

Din păcate, toate cele 40 de apartamente din imobil au fost afectate, în timp ce din blocul de vizavi au fost afectate în jur de 20 de apartamente, care au rămas fără geamuri. De asemenea, se pare că a fost afectată şi structura de rezistenţă a clădirii.

Explozia s-a produs într-un apartament de la etajul trei, unde locuia un tânăr despre care vecinii spun că avea probleme cu drogurile şi fusese internat la Secţia de Psihiatrie de curând. Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre un accident sau un act intenţionat. Acesta se afla singur în apartament în momentul producerii exploziei. Tânărul se află în starea cea mai gravă, având arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. De altfel, el a și fost transportat la București,la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

Autorităţile locale şi-au oferit sprijinul pentru locatarii care au rămas pe drumuri, punându-le la dispoziţie locuinţe temporare, însă oamenii refuză să plece de lângă bloc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net