Explozie într-un bloc de locuinţe din Cluj. O tânără, rănită grav

Ultima actualizare:

    Asa arată acum apartamentul în care s-a produs deflagraţiafoto: Someşanul
Asa arată acum apartamentul în care s-a produs deflagraţiafoto: Someşanul

Locuitorii din Cluj sunt în panică după ce duminică dimineaţă s-a produs o explozie puternică în oraş. Deflagraţia a avut loc într-un bloc de pe strada Fântânele. Două apartamente au fost distruse și o persoană a fost rănită.

Potrivit primelor informații, explozia s-a produs în jurul orei 6.oo, într-un bloc de locuințe cu 10 etaje, fiind urmată de incendiu, scrie somesanul.ro. O tânără de 21 de ani a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Mai multe maşini parcate în faţa blocului au fost avariate în urma deflagrației. Echipaje SMURD și de pompieri ale ISU Cluj, ambulanțe, dar și echipaje de poliție și jandarmi au intervenit de urgență la fața locului. Din câte se pare, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. Tânăra de 21 de ani a aprins becul când s-a trezit, moment în care s-a produs deflagrația. Geamurile și ușile a două apartamente de la parterul blocului au fost spulberate, iar pereții au fost distruși. Fata a ajuns la spital şi este intubată şi ventilată mecanic. Ea are cu arsuri pe 46% din suprafața corpului. Aceasta va fi transferată la Spitalul de Arși din București.Este al doilea eveniment de acest gen care are loc în ultimele trei zile la Cluj-Napoca. La 18 februarie o explozie la un apartament din cartierul Mărăști a provocat rănirea unei persoane și pagube uriașe la câteva apartamente dintr-un bloc de pe strada Bârsei. Atunci o femeie de 70 de ani a ajuns la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net