Explicația halucinantă oferită de profesorul care și-a sărutat eleva de 15 ani în fața clasei

Ultima actualizare:

    Imaginile în care profesorul își sărută eleva au fost surprinse de către colegii acesteia Foto: Captură video
Imaginile în care profesorul își sărută eleva au fost surprinse de către colegii acesteia Foto: Captură video

Cazul elevei sărutate și pipăite în fața clasei de către profesorul de limba engleză a scandalizat o țară întreagă, însă explicația dată de profesorul pentru gestul său este cu atât mai revoltătoare. Imaginile au fost publicate în mediul online la scurt timp după incident, căci unii colegi ai adolescentei de 15 ani au înregistrat întreaga scenă. După ce imaginile au fost făcute publice, profesorul de 35 de ani și-a dat demisia.

Profesorul este titular și lucra în învățământ de peste 12 ani. Incidentul este cercetat și de Direcţia pentru Protecţia Copilului. „O să parcurgem procedurile legale care se aplică în asemenea cazuri. Se va efectua o evaluare psiho-socială a fetei şi, în funcţie de concluziile pe care le vom avea în urma acestor evaluări, vom face recomandările şi vom lua măsurile legale în acest sens. Deocamdată nu s-au făcut aceşti paşi. Fata a fost audiată la poliţie, iar după aceste audieri se vor face demersurile de către instituţia noastră”, a precizat Romi Lazarciuc, consilier în cadrul DGASPC Sighetu Marmaţiei, potrivit Adevărul.

Gestul bărbatului este unul șocat, dar explicația furnizată de acesta întrece orice închipuire. „Fata este o persoană mai sensibilă şi a mai fost tachinată de colegi, iar el a spus că a vrut doar să o încurajeze să-şi depăşească nişte limite”, ar fi declarat niște surse din cadrul anchetei, sub protecția anonimatului. Inițial se vehicula faptul că profesorul ar fi fost de acord să îi mărească o notă elevei în schimbul unui sărut, însă aceeași surse informează faptul că nu ar fi fost cazul, căci eleva învăța foarte bine, având numai note de nouă și de zece. 

Eleva urmează să fie consiliată de psiholog pentru a putea depăși trauma provocată de incident. În plus, ea a fost chemată să dea declarații la Poliție, căci  Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și conducerea liceului s-au autosesizat în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net