EXCLUSIV Nu-i vedetă, dar are ţinute de fiţă la care celebrităţile visează

Ultima actualizare:

    "Oriunde merg, lumea vrea să se pozeze cu mine pentru că-mi apreciază ţinutele"Foto: Dorin Constanda
"Oriunde merg, lumea vrea să se pozeze cu mine pentru că-mi apreciază ţinutele"Foto: Dorin Constanda

A făcut furori cu ţinuta ei extravagantă la Revelionul de Oscar de la Palatul Parlamentului. La cei 57 de ani, bucureşteanca Rodica Ioniţă le dă clasă “divelor” autohtone şi are o poveste de viaţă cel puţin la fel de spectaculoasă ca rochiile care prind viaţă chiar din mâinile ei.

Nu-i vedetă şi nici nu vrea să fie! Are parte însă de un tratament preferenţial de fiecare dată când merge  undeva. Arată impecabil la cei 57 de ani şi spune cu mâna pe inimă că nu are nici o operaţie estetică. A moştenit “gene bune” şi doar atât, pentru că Rodica Ioniţă e exemplul femeii de succes care a pornit de jos. Nu s-a născut în puf, ci provine dintr-o familie modestă. Pasiunea pentru haine şi-a descoperit-o în facultate, când neavând bani să-şi cumpere rochii, a început să le modifice pe cele vechi sau să croiască altele din câteva bucăţi de material.


    Fotografii: Dorin Constanda
Fotografii: Dorin Constanda

A intrat în primii zece la ASE şi s-a făcut economistă. A lucrat 14 ani într-o bancă şi-n paralel alături de Aurelian, cel de care o leagă 35 de ani de căsnicie, a pornit o afacere de succes. “Din liceu am vrut să fiu prima în tot ce fac. Eu şi soţul meu avem o firmă de ambalaje şi carton şi până-n 2010 am fost numărul unu în domeniu. Am început să muncesc şi să fac bani numai ca să vizitez lumea”, ne-a spus doamna care lucrează cot la cot cu angajaţii ei.

Ce a făcut Rodica Ioniţă până acum

A făcut scufundări în Maldive şi a înotat în toate mările şi oceanele lumii. A ajuns pe toate continentele şi a vizitat peste 130 de ţări. N-a trecut neobservată pe nicăieri. “Oriunde merg lumea vrea să se pozeze cu mine. Îmi apreciază ţinutele, noncomformismul şi sunt uimiţi când află că eu îmi fac singură hainele”, ne-a spus femeia, care încă mai foloşeste maşina de cusut moştenită de la mama ei. Are peste 300 de ţinute care mai de care mai fistichii şi spune că şi-ar dori să-şi deschidă un mic atelier. Deşi şi-ar permite orice, doamna noastră nu are nici o geantă de firmă sau pantofi de renume. “Eu nu port etichete! Mă îmbrac cu ce-mi place şi-mi stă bine. Important e cum te simţi, nu câţi ani ai în buletin”, a conchis afacerista, care de curând a devenit şi bunică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
traffic light 876047 1280 jpg
pizza pixabay jpg
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net