EXCLUSIV Ionuţ Dolănescu moşteneşte vila de 100.000 € a bunicii Didina

Ultima actualizare:
Dragoş Dolănescu
Dragoş Dolănescu

Veste tristă, ieri, în vestita familie Dolănescu! Inima Didinei, mama lui Ion Dolănescu, a încetat să mai bată. Toată suflarea din comuna Perşinari, jud. Dâmboviţa, a îmbrăcat straie negre şi, cu braţele pline de flori, a venit în imensa casă a femeii, care va fi moştenită de nepotul ei favorit.

În casa de 100.000 de euro din Perşinari a Gherghinei domnea ieri o linişte apăsătoare. Ionuţ Dolănescu a venit la priveghi, vizibil afectat de pierderea suferită: “Mamaia avea trei dorinţe! Prima, să locuiască  la Perşinari, aici unde ne-a crescut pe toţi cu atâta dragoste. A doua, să fie înmormântată la Bucureşti, lângă tata. Acolo o vom îngropa, cel mai probabil vineri. A treia dorinţa a fost ca la înmormântare să fie îmbrăcată în costum popular. Deja am îmbrăcat-o aşa. Eu, de la bunica mea, am învăţat să fiu om. Anul acesta, de ziua ei, nu am mai organizat petrecere. Ne-am strâns doar noi, rudele, aici pe terasă. Am scos-o şi pe ea, un pic, în curte”, ne-a spus solistul, cu lacrimi pe obraz.


    Gherghina Dolănescu
Gherghina Dolănescu

Odată cu decesul bătrânei, Ionuţ devine, printr-o înţelegere mai veche dintre Ion Dolănescu şi fraţii lui, singurul proprietar al superbei vile. La priveghi a venit şi Nicolae Dolănescu, alt fiu de-al Gherghinei: “Bănuiam că se va întâmpla ceva. De patru zile nu mai era ea, ne aşteptam să vină acest moment”, ne-a povestit bărbatul. În ceea ce-l priveşte pe Dragoş Dolănescu, vecinii susţin că nu l-au văzut în bătătură de ani buni. Şi nici acum, la necaz, nu este aşteptat, nici măcar de Ionuţ: “Să nu vină la înmormântare. Este mai bine aşa”.

Gherghina Dolănescu
Gherghina Dolănescu

Dragoş: «O să trimit o coroană la cimitir»

Ionuţ Dolănescu
Ionuţ Dolănescu

Contactat de reporterii Click!, Dragoş a evitat să intre în conflict cu Ionuţ: ”Dumnezeu s-o odihnească în pace pe mamaia, eu am iertat-o deja, deşi a susţinut că tata ar fi murit după ce i-am dat eu nu ştiu ce pastile, că l-aş fi otrăvit. Bunica a vrut că noi să ne împăcam, dar Ionuţ s-a opus. O să trimit o coroană la cimitir. Eu nu am nici un drept la casa din Perşinari. Un frate de-al tatălui meu a împrumutat sume mari la bancă pentru renovarea vilei şi, pentru că nu a mai avut cum să le achite, le-a acoperit el, cu condiţia ca această locuinţă să-i rămână doar lui Ionuţ”, ne-a spus mezinul familiei Dolănescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net