EXCLUSIV! Ce spune soțul profei de română care s-a iubit cu elevul sinucigaș

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Crinela Marc, profesoara de română care s-a iubit cu un elev, a fost arestată pentru 30 de zile, acuzată că a făcut sex cu un minor. O așteaptă acasă soțul, preotul Iulian Marc, și cei trei copilași, Andrei, Teofana și Iustin. ”Nu merita să pățească așa ceva!”, spune preotul.

Preotul Iulian Marc îşi susţine soţia, chiar dacă toată țara vuiește că l-a înșelat cu un tânăr de 17 ani, care s-a sinucis din dragoste.  ”Nu merita să pățească așa ceva! Merită numai lucruri bune. Soția mea a greșit că a fost un profesor prea sufletist, iar pentru asta nu merită vorbele grele care se spun despre ea. Oamenii care vorbesc urât despre ea ar trebui să știe că fiecare casă are un streag negru la poartă. Să își vadă fiecare de problemele lui. Eu și copiii suntem bine și asta este cel mai important. Va trece și asta! Ea regretă ceea ce s-a întâmplat. Deja sunt distruse două familii, ăsta e lucrul cel mai grav”, ne-a declarat preotul Iulian Marc (35 ani), paroh al parohiei Lacu Roșu, din județul Neamț.

Crinela Marc va petrece 30 de zile în arest preventiv. Sunt momente grele, mai ales că femeia este însărcinată în luna a șaptea. Lumea speculează că bebelușul care va veni pe lume este al elevului Marius Săndulache și că familia acestuia va cere un test ADN. ”Să ceară ce vor, nu mă interesează. Au dreptul să facă ce vor, nu e treaba mea. Eu îmi portejez familia și nu urmăresc ce se scrie prin presă”, ne-a mai spus preotul Iulian Marc. El nu a vrut să comenteze prea mult condițiile din arest: ”Vă dați seama cum este! Dacă era politician, soția mea nu ajungea acolo”, ne-a spus soțul profesoarei.

Povestea elevului sinucigaș

Marius Săndulache (17 ani), a fost elev la Seminarul în clasa a XII-a, la Liceul teologic ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra Neamţ și avea avea numai note de 9 şi 10.

21 noiembrie 2016

Băiatul a dispărut fără urmă din ziua de 17 noiembrie. Atât părinții, cât și conducerea liceului sperau ca băiatul să fie în regulă și să fie găsit în viață.

”A dispărut joi, după o vizită la Muzeul de științe naturale, organizată de noi”, ne-a declarat părintele Dan Ovidiu Cojan, directorul liceului. ”Activitatea s-a încheiat la 10.30. La ora 11.12, a intrat în școală, la 11.16 a ieșit pe terenul de sport și a vorbit la telefon, după care a plecat. L-am văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Am apelat de mai multe ori numărul lui, dar telefonul este închis. Am anunțat poliția și așteptăm. Poate a simțit nevoia să se reculeagă în rugăciune și a plecat pe la vreo mănăstire, deși nu este în firea lui să plece fără să spună. Este cel mai bun elev din școală. A fost la olimpiadă la Vechiul Testament, la Noul Testament, la Istoria Bisericii Ortodoxe Române. Nu știu ce să spun.. Am auzit că în aceeași zi s-a aruncat cineva în Bistrița, dar nădăjduiesc din tot sufletul să nu fie el. El este evlavios, cântă la biserici, la mănăstiuri, nu are niciun motiv să facă așa ceva”, scria zch.ro.

17 noiembrie

În jurul prânzului, un bărbat s-a aruncat în Bistrița de pe podul de la Căprioara. A sărit peste balustradă, a plonjat în apa rece, a dat din mâini preț de un minut, după care a dispărut. De atunci, pompierii fac căutări, în fiecare zi până la lăsarea întunericului, dar până acum nu l-au găsit. Martorii spun că era îmbrăcat cu un palton și avea o căciulă pe cap. Marius Săndulache a plecat de la liceu îmbrăcat într-un palton scurt, negru, dar fără căciulă. Este singurul detaliu care le dă speranțe atât părinților, care nu mai au alt copil, dar și conducerii liceului.

17 decembrie 2016

Tânărul care s-a aruncat în Bistrița în ziua de 17 noiembrie a fost găsit în zona Reconstrucția.Un echipaj de pompieri a plecat la intervenție pentru scoaterea trupului neînsuflețit din apă. Cel mai probabil este vorba despre elevul în vârstă de 18 ani de la Liceul teologic Ortodox. Cadavrul a ieşit la suprafaţă, în contextul în care s-a obţinut aprobare pentru oprirea uzinării, iar nivelul râului a scăzut cu un metru şi jumătate.

În apropierea barajului de la Reconstrucţia erau deja 3 scafandri care, ajutaţi de colegii lor pompieri au scos trupul neînsuflețit la mal. Au fost anunţați părinții tânărului, care au venit imediat la locul intervenţiei şi şi-au recunoscut fiul.

A fost investigată inclusiv ipoteza unei relaţii prea apropiate între Marius Săndulache şi  o profesoara , despre care se vorbea prin şcoală, pe şoptite. Cadrul didactic a fost audiat şi a negat că ar fi depăşit vreun moment cadrul relaţiei normale dintre profesor şi elev.


    FOTO: zch.ro
FOTO: zch.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net