Deţinutul evadat de la Jilava a fost prins

Ultima actualizare:

La operaţiunea de capturare au participat angajaţi Penitenciarului Bucureşti Jilava şi reprezentanți ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţiei Judeţene Ilfov, Jandarmeriei Bucureşti, Direcţiei Generale de Poliţiei a Municipiului Bucureşti, informează rtv.net. În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, iar deţinutul riscă să mai stea după gratii între şase luni şi doi ani pentru părăsirea penitenciaului.

“Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor din Codul Penal, cu închisoare între şase luni şi doi ani (temei legal: art 741 din Legea 275/2006 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, cu modificările şi completările ulterioare)”, precizează reprezentanţii penitenciarului Jilava.

Deţinutul Laurenţiu Adrian Dumitru, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la şapte ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a părăsit punctul de lucru la care era repartizat în penitenciar, duminică în jurul orei 6 dimineaţa. Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0875101574 jpg
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
document pentru pensie jpg
image png
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
loterie jpg
Vitamine pentru piele jpg
pana pasare huia colaj captura video jpg
Salonul Auto Beijing, Xpeng, foto Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net