Evacuaţi din bloc în urma unui incendiu, la Sibiu

Ultima actualizare:

    Focul a izbucnit în bucătăria unui apartament de la etajul doiFoto: turnulsfatului.ro
Focul a izbucnit în bucătăria unui apartament de la etajul doiFoto: turnulsfatului.ro

Aproximativ 50 de locatari ai unui bloc din municipiul Sibiu au fost evacuaţi, marţi, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul al doilea al imobilului. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje şi mansardă aflat pe Aleea Seviş din Sibiu.

La faţa locului au fost trimise două autospecialele de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe, iar pompierii militari au reuşit în aproximativ 30 de minute lichidarea incendiului, reuşind să oprească extinderea acestuia la apartamentele învecinate.

De asemenea, 46 de locatari - 35 de adulţi şi 11 copii - au fost evacuaţi din imobil.

Potrivit reprezentanţilor ISU, nicio persoană nu a fost rănită, însă mulţi dintre locatarii evacuaţi au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale aflate la faţa locului, fără a fi necesară transportarea la spital a vreunuia dintre locatari.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a precizat pentru News.ro că incendiul a izbucnit în bucătăria apartamentului, iar la acest moment se fac verificări pentru a stabili cauzele acestuia.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net