Escapadă în Delta Dunării – tarife de la numai 349 lei de persoană!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Profită de reducerile de până la 45% la pachetele de vacanță de la Gulliver Delta Resort și alege un sejur de 3 sau 4 nopți în cel mai sălbatic colț de natură din România. Tarifele pornesc de la 349 lei de persoană și includ două mese pe zi, transport cu autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Excursii cu barca și relaxare pe plajele sălbatice

Delta Dunării este considerată cea mai frumoasă și bine conservată dintre deltele europene. Totodată, se află pe locul trei mondial în ceea ce privește biodiversitatea. În fiecare an ajung aici mii de turiști străini care vor să descopere un ținut autentic lipovenesc, unde natura și-a urmat cursul neștirbită de dezvoltarea turismului. Chiar dacă se află la numai câteva ore distanță de București, Delta Dunării este încă un loc misterios pentru mulți dintre turiștii români. Dacă te numeri printre cei care nu au vizitat încă Delta Dunării, trebuie neapărat să-ți planifici o vacanță aici anul acesta.

Plimbarea cu barca pe lacurile cu apă smarald este un moment de neuitat de care trebuie neapărat să te bucuri odată ajuns aici. Dă o tură pe canalele retrase brodate cu stuf, papură, rogoz și salcii cenușii, admiră peisajele incredibile și fotografiază păsările rare. La apus lacurile capătă nuanțe de violet strălucitor și sunt demne de imortalizat. Dacă vrei să te relaxezi, descoperă plajele sălbatice de la Sulina sau Sf. Gheorghe. Aici nisipul fin se pierde în apele colorate într-un verde kaki divin, iar caii liberi, păsările rare și vegetația compun peisaje de poveste.

Relaxare în cadrul hotelului Gulliver Delta Resort

Poti descoperi Delta Dunarii in cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul din inima paradisului, pozitionat la confluenta dintre bratul Sfantu Gheorghe si canalul Uzlina. Dispune de o mulțime de facilități pentru momente de vacanță unice. Un spațiu de joacă pentru copii dotat cu tobogane, căsuțe, trambuline și leagăne. O piscină de 18x10 metri înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, pentru zilele fierbinți de vară. Pentru relaxare, gradină de salcii plângătoare si flori parfumate, a fost dotată cu balansoare și hamace. Iar dacă te pasionează pescuitul, în cadrul complexului hotelier vei gasi și pontoane special amenajate pentru a practica activitatea preferată.

De Mădălina Isar

Sejur Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend în Deltă pentru toți românii – tarife de la 349 lei/persoană, 3 nopți de cazare cu demipensiune.

*Vacanțe în Deltă pentru toți românii – tarife de la 370 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune.

Servicii incluse: cazare și masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar București–Murighiol–București, transferuri cu barca Murighiol–Uzlina–Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0784.215.628 sau 021.794.75.07.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net