Elevul Radu Mazăre pipăia colegele în clasă. Ce sfaturi are primarul pentru cei mici

Ultima actualizare:

    Radu Mazăre a ajuns şi pe coperta revistei Playboy. El se crede un model pentru elevii constănţeni (Foto: Roger Mantu/2011)
Radu Mazăre a ajuns şi pe coperta revistei Playboy. El se crede un model pentru elevii constănţeni (Foto: Roger Mantu/2011)

Actualul primar al Constanţei, nonconformistul Radu Mazăre, a fost neastâmpărat de mic. La evenimentul de deschidere a anului şcolar la care a participat luni, Mazăre le-a spus jurnaliştilor cum a fost mutat disciplinar în ultima bancă după ce a pipăit o colegă pe picior. Înainte de a face această confesiune, însă, le-a dat sfaturi de viaţă celor mici.

Ca un adevărat pedagog, care crede că vorbele lui contează, Radu Mazăre a îndrugat verzi şi uscate la ceremonia de deschidere a anului şcolar, de la Şcoala Jean Bart din Constanţa. Edilul le-a spus copiilor că pentru a ajunge „băieţi deştepţi” trebuie să înveţe, iar cei care nu fac astfel vor ajunge „fraieri”. „Când mergeam să vă salut, acolo țipa unul dintre voi, «ești cel mai tare», «ești cel mai tare». Și așa îmi țipă multă lume. Dar știți de ce sunt cel mai tare? Pentru că sunt băiat deștept. Dar ca să fii băiat deștept trebuie să înveți, dacă nu înveți nu ești băiat deștept sau fată deșteaptă, nu mai ești cel mai tare, ești cel mai fraier. Voi cum vreți să fiți? Tari, nu? Atunci trebuie să învățați”, le-a spus Mazăre, citat de Mediafax.

Mazăre nu s-a mulţumit cu acest sfat, ci şi-a permis să facă aprecieri privind greutatea şi înfăţişarea elevilor. El i-a atras atenţia unui elev că are câteva kilograme în plus şi că ar trebui să facă sport pentru a scăpa de ele. “Uite ce burtă ai, te-ai ascuns, te-ai ascuns! Faceți sport, nu vă îngrășați ca să fiți și voi așa!. Nu e rușine, tu să te ascunzi pe acolo? Nu te mai plac fetele. Și pe la fete am văzut niște probleme. Mai bine treceai mai în spate și o puneai pe colega mai în față”, a afirmat Mazăre.

Apoi a ţinut să se destăinuie în faţa jurnaliştilor. După festivitatea de deschidere a anului şcolar, edilul a spus cum a ajuns el din prima bancă în ultima, în urma unei agresiuni sexuale. “În clasa întâi m-a pus în prima bancă și aveam o colegă de bancă frumușică, era și vecină cu mine de bloc, Corina o chema, și țineam mâna pe piciorul ei. M-a reclamat și m-a trimis în ultima bancă, singur. Tot timpul mi s-a spus brânză bună în burduf de câine. Făceam năzbâtii, chiuleam, dar așa cum le spuneam și lor, băiat deștept, am citit mult”, a povestit Radu Mazăre.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net