Elevul care a bătut o profesoară, arestat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Unul dintre elevii care au lovit o profesoară la Şcoala Poroschia din judeţul Teleorman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ieri, au decis magistraţii.

Băiatul este acuzat de agresiune, lipsire de libertate şi tulburarea ordinii si liniştii publice. El şi alţi doi elevi implicaţi au primit nota 4,00 la Purtare, deci vor fi declaraţi repetenţi, scrie news.ro. Pentru ceilalţi doi elevi, de 14 ani, nu s-a putut lua măsura reţinerii, neavând vârsta prevăzută de lege pentru astfel de sancţiuni.

Inspectoratul Şcolar Teleorman a anunţat că a început o anchetă şi pentru ceilalţi elevi prezenţi în clasă în momentul săvârşirii actului de violenţă, care au avut o atitudine pasivă.

Bătăuşul are 16 ani şi este în clasa a VIII-a, pentru că a mai fost repetent de două ori. Inspectoratul de Poliţie Teleorman s-a autosesizat ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrării în care se vede cum elevii o agresează pe profesoara de Cultură Civică şi îi interzic acesteia să părăsească sala de clasă la sfârşitul orei de curs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net