Elevă premiantă, fugită de acasă din cauză că nu-şi permite o vacanţă?

Ultima actualizare:

    Georgiana lăsase  un bilet de adio
Georgiana lăsase un bilet de adio

Joi după-amiaza, Georgiana Livinţ, o elevă de 17 ani din Vaslui, le-a spus părinţilor că merge la ziua unei prietene. Nu a mai ajuns la petrecere şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă. În schimb, a lăsat un bilet de adio în care îşi cerea iertare „pentru ce urmează să facă”.

Potrivit adevarul.ro, adolescenta domiciliată în satul Pribeşti este elevă în clasa al XII la un liceu din oraşul Vaslui. Era cunoscută ca fiind liniştită, cu rezultate foarte bune la învăţătură, ea absolvind clasa la XI-a cu media 9,85. În ultima perioadă era supărată că nu îşi permite o vacanţă la mare, spun apropiaţii, iar depresia s-a adâncit pe măsură ce vedea pe reţelele de socializare fotografii ale colegilor, din vacanţele lor.

Georgiana a lăsat un bilet de adio înainte de a pleca de acasă, în care îşi cerea iertare pentru ce urmează să facă. „Pur şi simplu simt că nu mai am pentru că să trăiesc. În tot acest timp s-au adunat foarte multe lucruri pe care nimeni nu le înţelege, dar care mă macină zi de zi...”, scria fata în biletul pe care l-a găsit sora ei. Părinţii au alertat Poliţia, care a început căutările. Din fericire, tânăra a fost găsită ieri după-amiază, în zona gării din Vaslui, şi a fost dusă la Poliţie pentru declaraţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net