Eleva care a murit la Sibiu când își făcea un selfie era însotita de 2 profesoare

Ultima actualizare:

    Ar fi putut profesoarele să prevină maortea Denisei?
Ar fi putut profesoarele să prevină maortea Denisei?

Lovitură de teatru în cazul Apar noi detalii în cazul copilei de 15 ani care săptamana trecută a căzut de pe acoperișul unui bloc de zece etaje din Sibiu si a murit pe loc. Grupul de nouă copii din care făcea parte si care se urcase pe terasa cladirii ca sa faca fotografii, era însoțit și de două profesoare de la un liceu din oras. Dar ele nu sunt pasibile de nicio sanctiune pentru că nu erau în timpul serviciului susțin știrileprotv.ro

Liceul textil și Inspectoratul scolar din Sibiu au recunoscut marți că grupul de adolescenți care a urcat noaptea pe acoperișul unui bloc din centru, ca să facă fotogtafii, era însoțit de două profesoare. Dar, pentru că întâmplarea s-a petrecut în afara orelor de curs și nu făcea parte din nicio activitate școlară planificată, cele doua cadre didactice nu pot fi trase la raspundere.

Până acum, potrivit unor surse din anchetă, profesoarele nu au recunoscut că au fost martorele accidentului și susțin că ele tocmai coborau pe scara blocului, când copila s-a prăbușit de pe acoperiș. Minora rămăsese în urmă, împreună cu trei colege și s-a sprijinit de o balustradă ca să își facă un selfie. Balustrada a cedat iar copila n-a mai avut nicio sansa de scăpare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net