Elev de 17 ani, găsit mort într-un centru de plasament la Vaslui

Ultima actualizare:

    Adolescentul a fost dus pentru stabilirea cauzelor decesului la morga Spitalului Județean Vaslui
Adolescentul a fost dus pentru stabilirea cauzelor decesului la morga Spitalului Județean Vaslui

Un elev de 17 ani, aflat în plasament într-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui, a fost găsit mort, marţi, în camera de cămin din localitatea Fălciu unde era cazat. Potrivit corespondentului Mediafax, poliţiştii criminalişti au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, un adolescent de 17 ani a fost găsit mort, în patul său, de către colegii de cameră, în cursul dimineţii de marţi, atunci când aceştia s-au trezit pentru a merge la cursuri la liceul din localitatea Fălciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elevii şi-au alertat instructorul, care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa incidentul.

Mai multe echipaje de poliţişti au mers la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Fălciu, unde au început o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit adolescentul de 17 ani. "Din primele verificări, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul minorului. Poliţiştii de investigaţii criminale au dispus efectuarea autopsiei la laboratorul de medicină legală din Bârlad pentru stabilirea cauzelor decesului", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Colegii de cameră ai elevului de 17 ani au afirmat că, în cursul zilei de luni, el ar fi acuzat unele dureri în zona pieptului, însă şi-a revenit în scurt timp astfel încât nu a mai fost anunţat vreun cadru medical.

Adolescentul era cunoscut ca un tânăr liniştit, care nu a creat probleme şi care avea rezultate foarte bune la învăţătură, fiind primul în clasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net