Un elev de 16 ani a ajuns «spaima hoţilor»

Ultima actualizare:

    Tânărul vrea  să se facă poliţist
Tânărul vrea să se facă poliţist

În două săptămâni, un tânăr de 16 ani a ajutat oamenii legii să rezolve două cazuri de furt. Elevul a dat dovadă de curaj şi a urmărit hoţii până la sosirea poliţiştilor. Alexandru Luca are 16 ani şi este elev în clasa a IX-a.

De câteva zile, este considerat de către poliţişti un erou pentru că a avut curajul să-i urmărească pe hoţi şi mai ales să-i sune pe oamenii legii pentru a le comunica unde s-au ascuns aceştia. Este vorba despre două furturi care au avut loc în cartierul Micălaca, din Arad, acolo unde locuieşte şi tânărul curajos.

Când s-a întâmplat primul furt, adolescentul stătea în balconul camerei sale. El a auzit gălăgie la parter, unde se află sediul unei firme.

„Am văzut un bărbat care încerca să spargă uşa. Am fugit împreună cu tata în urmărirea lui pe malul Mureşului, unde se ascundea. Am stat la pândă până au venit poliţiştii. În cel de-al doilea caz, îmi plimbam câinele şi am observant că fura motorină din rezervoarele utilajelor care asfaltează cartierul. L-am urmărit şi am văzut că s-a întâlnit cu un alt individ şi au făcut schimb de geci şi de şepci pentru a nu fi recunoscut, însă i-am sunat pe poliţişti şi le-am spus asta, astfel că au reuşit să-l prindă", spune Alexandru Luca.

Elevul a primit drept recunoştinţă din partea poliţiştilor o diplomă pentru curaj. El spune că îşi doreşte să devină poliţist şi de aceea este atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net