Comisia Juridică, aviz pentru urmărirea penală a Elenei Udrea

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a recunoscut banii primițifoto: Arhiva Personală
Elena Udrea a recunoscut banii primițifoto: Arhiva Personală

Elena Udrea este audiată în Parlament vineri, 23 octombrie, sub acuzații de luare de mită, trafic de influență și spălare de bani. Este o zi decisivă, întrucît se decide dacă va începe urmărirea penală și dacă fostul ministru al Turismului va fi reținut și arestat preventiv pentru a treia oară.

Update: Elena Udrea a reacţionat prin intermediul paginei personale de Facebook, printr-o comparaţie ironică între modul în care se judecă dosarul Mineriadei şi felul în care este ea anchetată. "În dosarul Revoluţiei nu s-a cerut arestarea preventivă, ba chiar astăzi, după 26 de ani, s-a dat NUP sub perdeaua de fum a audierilor din dosarul Mineriadei. În schimb, mie mi se cere a treia oară arestarea preventivă", a scris aceasta.

Update: Elena este acuzată de către Ana Maria Topoliceanu că ar fi primit genți cu bani din partea omului de afaceri Bogdan Buzăianu. În acest caz, 19 dintre deputații prezenți au votat „pentru” urmărirea penală a Elenei Udrea, doi au votat „împotrivă”, iar un vot a fost anulat. „La mine, pușcăria e din colecția-toamnă iarnă”, a declarat policitianul, citat de România TV.

Gențile ar fi conținut valoarea de aproximativ 3.5 milioane de euro, bani care ar fi fost lăsați într-un birou în care se afla Vasile Blaga și în care, ulterior, și-a făcut apariția și Elena Udrea. Toate aceste informații au fost folosite pentru denunțarea fostului ministru al Turismului de către Ana Maria Topoliceanu. Deși Elena Udrea ar fi recunoscut faptele, susține România TV într-un material televizat, aceasta nu a vrut să divulge numele celor implicați.

„Elena Udrea face bine că nu rostește nume”, a declarat Lucian Bolcaș în cadrul unui interviu la România TV. „Nu poate ținută responsabilă pentru acești bani dacă nu sunt audiați șefii PDL din acea perioadă. Este vorba despre Blaga, este vorba despre Băsescu”, a mai explicat acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net