Elena Udrea: «Ponta mi-a spus că voi fi prima arestată de Kovesi»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a declarat că Victor Ponta i-a transmis un avertisment, care s-a şi adeverit
Elena Udrea a declarat că Victor Ponta i-a transmis un avertisment, care s-a şi adeverit

Invitată la emisiunea „Ediţie de seară”, moderată de Victor Ciutacu la România TV, Elena Udrea a declarat că Victor Ponta i-a transmis un avertisment, care s-a şi adeverit.

Blonda a vorbit despre momentul în care fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul premier s-au pus de acord pentru numirea Laurei Codruţa Kosevi în funcţia de procuror-şef al DNA, în 2013. Aceasta a mărturisit că fost mesagerul între Băsescu şi Ponta şi că cel din urmă i-a transmis un avertisment, care, doi ani mai târziu, s-a adeverit.

“Domnul Ponta mi-a spus atunci. Treaba ta, dar eu îţi spun, tu o să fii prima pe care Kovesi o arestează. Şi au fost martori, oameni care erau de faţă în momentul acela”, a declarat Elena Udrea, la România Tv.

Udrea a mai precizat că Victor Ponta nu a recunoscut nici până astăzi întâlnirea pe care au avut-o în 2013, premergătoare desemnării lui Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al DNA. "Domnul Ponta nu a recunoscut lucrul acesta, aşa că a rămas ca în gară. Sper că acum regretă că nu a recunoscut. Are timp să recunoască că aşa au stau lucrurile”, a mai spus Elena Udrea.

Udrea, atac la Iohannis: «Pare destul de autist»

În cadrul aceleaşi emisiuni Udrea a spus că actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis, „pare autist” în contextul unei discuţii despre relaţia româno-israeliană.

“Eu cred că domnul Iohannis nu instrumentează ceva, că nu e capabil. Faţă de dânsul nu putem specula că are vreo strategie să se certe cu israelienii. Nu cred că discută cineva cu dânsul… pare destul de autist”, spune Elena Udrea după ce deputatul şi restul invitaţilor au fost întrebaţi dacă li se pare că România şi Israel se comportă ca două ţări aliate.

În aceeaşi emisiune, Elena Udrea a mai spus că propunerea lui Marian Munteanu pentru funcţia de primar al Bucureştiului a venit către Iohannis, în plic, de la directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net