Elena Udrea i-a denunțat pe șefii SRI și RTV. Ce spune despre Codruţa Kovesi VIDEO

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost adusă cu duba la DNA în cazul Alinei Bica, fosta șefă a mascaților DIICOT, dar şi în dosarul MicrosoftFOTO: Arhiva personală
Elena Udrea a fost adusă cu duba la DNA în cazul Alinei Bica, fosta șefă a mascaților DIICOT, dar şi în dosarul MicrosoftFOTO: Arhiva personală

Elena Udrea a anunțat, vineri, că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI) și a lui Sebastian Ghiță (patron România TV), informează HotNews.

Udrea îl acuză pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva sa și îl acuză că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș să îi dea 500.000 euro lui Sebastian Ghiță pentrui a-i susține televiziunea România TV.

Președintele PMP a mai adăugat că banii au fost dați de Dorin Cocoș prin intermediul fiului său, Alin Cocoș.

În interviul acordat pentru HotNews.ro, Elena Udrea a făcut acuzații grave la adresa lui Florian Coldea, Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță. Întrebată care sunt dovezile pe care își bazează denunțul la DNA, Elena Udrea a spus că e vorba despre declarațiile lui Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan (Pinalti), ambii urmărți penal în dosarul Microsoft și aflați în arest preventiv, ale lui Culiță Tărâță (fostul șef al CJ Neamț, acum decedat) și pe informații de la Sebastian Ghiță.

De asemenea, ea a afirmat că Tărâță i-ar fi spus că Florian Coldea i-a cerut să direcționeze, prin intermediul unor firme, sume de bani către o companie de realizare a sondajelor de opinie, fără să spuna numele casei de sondaje.

Potrivit aceleiași surse citate, Laura Codruța Kovesi a preferat să nu discute pe această temă: ''Nu este prima dată când suspecții din dosare fac afirmații denigratoare la adresa mea și nu le comentez''.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net