Elena Udrea, în cătuşe la ginecolog!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul “Gala Bute”Foto: Mediafax
Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul “Gala Bute”Foto: Mediafax

Elena Udrea trăieşte coşmarul vieţii ei. Politiciana a fost din nou arestată pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute", iar joi va fi dusă forţat la un control ginecologic.

În urmă cu două săptămâni, Elena Udrea a fost luată de acasă de poliţişti şi adusă cu o maşină a Poliţiei în arestul Central, iar mâine dimineaţă va fi supusă unui control ginecologic de rutină, aşa cum se întâmplă cu toate deţinutele. Echipa de comunicare a politicienei a publicat pe reţeaua de socializare a fostului ministru al Turismului un mesaj prin care critică atitudinea autorătăţilor de a o forţa pe Elena Udrea să meargă în faţa ginecologului.

"Mâine dimineaţă, la ora 10, împotriva voinţei sale, Elena Udrea va fi dusă la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, va fi totuşi dusă în cătuşe pentru a-şi exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la spital!

Ce regulament inept poate obliga femeile la o aşa situaţie umilitoare? Pe lângă jena de a se trezi în faţa ginecologului în cătuşe, de ce este nevoie să se cheltuiască atâţia bani cu plimbatul cu duba până la spital şi înapoi, atâta timp cât îşi pot exercita dreptul de a refuza în faţa medicului de la arest?", au scris cei din staff-ul Elei Udrea pe contul oficial al politicienei.

În dosarul "Gala Bute" sunt arestaţi preventiv fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă. Fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu şi fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheoghe Nastasia sunt cercetaţi în arest la domiciliu.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton este inculpat şi el în acest dosar, pentru că ar fi determinat reprezentanţii a zece companii de stat, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica şi Romgaz, să sponsorizeze ilegal, cu suma totală de peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute de către firma lui Rudel Obreja. Senatorul PSD Ion Ariton este sub control judiciar până în aprilie, acesta fiind obligat să nu părăsească ţara şi să se prezinte la Poliţia Sibiu în zilele stabilite prin programul de supraveghere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net