Elena Udrea, audiată la DNA, în dosarul "Gala Bute"

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi-a îndemnat colegii să nu aprobe cererea DNA de arestare preventivă, în dosarul "Gala Bute"Foto: arhivă personală
Elena Udrea şi-a îndemnat colegii să nu aprobe cererea DNA de arestare preventivă, în dosarul "Gala Bute"Foto: arhivă personală

Elena Udrea a venit, marţi, la DNA pentru a fi audiată în dosarul "Gala Bute", după ce Camera Deputaţilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmărire penală şi arestare preventivă a deputatului PMP.

UPDATE: După mai bine de cinci ore de audieri, Elena Udrea a ieşit din sediul DNA şi a spus în faţa jurnaliştilor că i "s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri şi cel mai probabil DNA va formula cererea de arestare".

Elena Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 8.30, ea declarând că este obişnuită "cu zilele astea".

Întrebată dacă se aşteaptă ca procurorii să ceară marţi în instanţă arestarea sa preventivă, Elena Udrea a răspuns: "Telenovelă fără sfârşit"".

Fostului ministru i se vor aduce la cunoştinţă acuzaţiile din acest nou dosar. Elena Udrea se află în arest la domiciliu în dosarul Microsoft. Elena Udrea ar putea fi arestată preventiv în dosarul Gala Bute după ce plenul Camerei Deputaţilor a data aviz favorabil solicitării DNA de urmărire şi arestare preventivă a fostului ministru, luni, la Parlament.

Fostul ministru Elena Udrea a stat în Arestul Poliţiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft". În 17 februarie, Elena Udrea a fost scoasă din arest şi plasată în arest la domiciliu, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatului PMP.

Potrivit deciziei, Udrea nu are voie să vorbească cu Dorin Cocoş, Dinu Pescariu şi cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, în mod direct sau indirect, şi nici să divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală.

În dosarul "Gala Bute" sunt arestaţi preventiv fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă. Fostul consilier al Elenei Udrea Ştefan Lungu şi fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheoghe Nastasia sunt cercetaţi în arest la domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net