Elena Udrea, atac la Dacian Cioloş: "Să nu vă lăsaţi păcăliţi!"

Ultima actualizare:

    Elena Udrea candidează la alegerile parlamentare ca independent
Elena Udrea candidează la alegerile parlamentare ca independent

Candidatul independent Elena Udrea a afirmat, sâmbătă, că premierul Dacian Cioloş face "gesturi populiste". Politiciana le-a cerut alegătorilor să se uite dacă cei care le cer votul au şi demonstrat că pot să facă ceva, nu doar să "stea la coadă la şaorma" sau să traverseze pe verde, pentru că asta fac toţi oamenii.

Elena Udrea este foarte activă în mediul online. Candidată independentă la alegerile parlametare, blonda a stat de vorbă cu fanii ei pe Facebook, unde a lansat un atac dur la adresa premierului dacian Cioloş.   

"Este doar nevoie să votaţi oameni şi în funcţie de ceea ce au demonstrat că sunt în stare să facă, într-o funcţie publică sau în viaţa lor privată, dacă sunt oameni noi, care nu au mai făcut politică. Să nu vă lăsaţi păcăliţi doar de discursuri", le-a spus Udrea fanilor ei de pe Facebook, într-o discuţie online.

Fostul ministru a dat exemplul premierului Dacian Cioloş, despre care spune că face "gesturi populiste".

"De vorbit frumos e simplu, de stat la coadă la şaorma, toţi stăm la coadă la şaorma, nu trebuie să fii prim-ministru ca să stai la coadă la şaorma. De trecut pe verde, toţi trecem la stop, aşteptăm să se facă verde, că nu oprim circulaţia ca să trecem noi, deci nu e suficient să încerci gesturi populiste, cum spre exemplu, face actualul prim-ministru, trebuie să şi vezi dacă un om a reuşit să construiască ceva", a continuat ea.

Elena Udrea face referire la imaginile devenite virale cu premierul Dacian Cioloş de la Timişoara, în noiembrie, când, alături de omologul său sârb, Aleksandar Vucici, a mers pe jos prin oraş, iar la o intersecţie nu a lăsat poliţiştii să oprească circulaţia pentru a traversa, ci a aşteptat să se facă verde la semafor.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net