Elena Băsescu a născut! Prima imagine cu băieţelul ei

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu vrea să aibă trei copii FOTO Facebook
Elena Băsescu vrea să aibă trei copii FOTO Facebook

Bucurie de nedescris în familia fostului preşedinte Traian Băsescu. Fiica cea mică a acestuia a născut sâmbătă seară (31 ianuarie), în jurul orei 22.18, un băieţel.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de tatăl ei, fostul şef de stat al României.

Sofia Anais
Sofia Anais

„În 31.01,la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, a anunțat Traian Băsescu, care este acum bunicul a trei nepoței.

Câteva minute mai târziu, fostul preşedinte a pus pe aceeaşi reţea de socializare o fotografie cu băieţelul mezinei sale, Elena, în care se vede cum micuţul doarme liniştit. Ieri după-amiază, nerăbdători să-şi cunoască nepoţelul, Maria şi Traian Băsescu au fost la maternitate, ducându-i Elenei un buchet de flori. Au zăbovit în jur de o oră în rezerva fiicei lor, iar, la plecare, Traian Băsescu a declarat că nepoţelul e „frumos şi sănătos”. Elena şi soţul ei, Bogdan Ionescu, mai au o fetiţă, Sofia Anais, de 1 an şi 5 luni.

Fostul președinte mai are doi nepoţi

Traian Băsescu este un bunic fericit. Cele două fete ale sale, Ioana (37 de ani) şi Elena (34 de ani) i-au dăruit trei nepoţei. Prima care l-a făcut bunic pe Băsescu a fost Elena, care a născut-o pe Sofia. Apoi, anul trecut, în 14 noiembrie, Ioana a adus pe lume un băieţel, Radu, acesta fiind primul copil al său şi al soţului Radu Pricop. Şi atunci, fostul preşedinte a anunţat pe Facebook că are un nepot: „Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kilograme şi ţipă!”. Sâmbătă, Elena l-a născut pe cel de-al treilea nepot al lui Băsescu.

Elena Băsescu mai are o fetiţă

Elena Băsescu și soțul ei Bogdan Ionescu, sunt căsătoriți de aproximativ doi ani și mai au o fetiță, pe nume Sofia Anais. În urmă cu un an şi patru luni, mezina fostului preşedinte ajungea la spital cu contracţii puternice şi era băgată de urgenţă în operaţie de cezariană.

Aceasta este prima imagine cu băieţelul Elenei Băsescu
Aceasta este prima imagine cu băieţelul Elenei Băsescu

Nașterea nu a fost conform planificării și a fost declanșată de o sângerare pe care Elena ar fi avut-o. Adusă de urgență la spital, Elenei i s-a făcut o operație de cezariană, după ce medicii au decis că nu pot risca. A născut o fetiţă de 2,7 kilograme şi 47 cm.

la finele anului trecut, familia Băsescu s-a mai mărit cu un membru. Fiica cea mare, Ioana, a născut și ea tot un băiețel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net